2821
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

594 بازدید | 43 پست

یه جمعه شوهرم خونه ست اونم خواهرشوهرم زنگ زد بیا مامارو ببر عزاداری کجا؟یه روستای دور همیشه همینجوره هرجا دورهم باسیم باخانوادم ب یه بهونه شوهرمو از جمعمون جدا میکنه 

خوب شوهرت بگه بهش نمیتونم ببرمت 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوهرت باید بگه فلان جا هستم. یعنی نمیتونم بیام. دیگه خودشون میفهمن 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

امان از دست خواهرشوهرای حسود منم یکیشو دارم

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭

پس به شوهرت نباید مستقیم بگی 

مثلا بگو حیییف امروز که خونه بودی میخواستم خیلی بهت برسم یا مثلا غذای خوشمزه و جدید درست کنم بعد باهم بریم بیرون با حالت ناز و ناراحتی 

بعدم بگو چه میشه کرد دیگه نمیشه برو خواهرتو ببر 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
😐

سو تفاهم نشه عزیزم. منظورم اینه که هر روز یه غصه از دست خانواده شوهر دارن . اینم امروز 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

خودت زبون داشته باش دوبار که بهشون طعنه زدی و رو ندادی حساب کار میاد دستش

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز