2777
2789

پریود شدم روز اوله از درد دارم جون میدم حالم بده سکوت می‌کنم هیچی نمیگم هر بار می‌ریزم تو خودم تا مبادا زبون باز کنم بگن که داری اینجوری میگی درد داری که از زیر کار در بری 💔💔 

داری جون میدی یه چای نبات دستت نمیدن فقط رد میشن با ترحم نگات می‌کنن انگار که ذره‌ای درک ندارن😔😔 

کسی که پدر و مادر آدم یه ذره درک نداره ، فقط میاد گند می‌زنه تو اعصاب آدم بدتر !!

اون وقت پارتنرم که انتظار زیادی هم ازش ندارم توی این دوران یه جوری حواسش به منه که انگار فرشته نجاتمه :)

یه بار پریود شدم بابام نیومد بگه حالا که دخترم توی این دوران برم براش خوراکی‌های مورد علاقه‌شو بگیرم ، کارایی که دوست داره رو براش انجام بدم چیزایی که دوست داره رو براش بگیرم !!! هر بار باید بهشون بگی منم خوشم نمیاد بگم که چی می‌خوام چی نمی‌خوام.... ولی پارتنرم با وجود اینکه هنوز حتی محرمم نیست ولی چقدر حواسش بهمه چقدر برام خوراکی میگیره هر کاری از دستش بر بیاد برام انجام میده اون وقت خانواده خودم چی 🙂🙂💔

خیلی ناراحتم واقعاً کاشکی انقدر یه سری از خانواده‌ها بی‌فکر و بی درک نبودن:

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا وقتی خودت تقاضایی نمیکنی پدر و مادر چیکار کنن وقت لوسی

کاش شما اول معنی لوسو می‌دونستی بعد این کلمه رو به کار می‌بردی!!

کسی که بخواد کسی رو درک کنه نیاز به گفتن نداره 

خودش کاملا متوجه میشه که کسی که تو این دورانه به چه چیزی نیاز داره اونم کسی که دیگه اینقدر بالغه! حداقل از یه جایی شنیده نهایتش دیگه 

اونم برای کسی که روش نمی‌شه چیزی رو به زبون بیاره 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

کاش شما اول معنی لوسو می‌دونستی بعد این کلمه رو به کار می‌بردی!!کسی که بخواد کسی رو درک کنه نیاز به ...

خب انتظارت بیش از حده دیگه 

چند سالته ؟!

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤
خب انتظارت بیش از حده دیگه چند سالته ؟!

باش شما هر وقت معنی انتظار بیش از حدو فهمیدی بیا کامنت بزار 

ندیدی ملت چه انتظاراتی از خانواده دارن!!! اول برو اونا رو ببین بعد معنیشو متوجه میشی 

اون وقت من چه انتظاری دارم اون وقت میشم زیاد از حد خیلی جالبه

اون پارتنرم شوهر بشه میشه شبیه پدر مادر

نیست همچین آدمی