2777
2789
عنوان

نامزدم از قصد بی محلی میکنه یا خستس

199 بازدید | 15 پست

این بشر اصلا اصلا اصلا زود نمیخابه 

همیشه خدا یک دو کم پیش میومد ۱۱_۱۲بیهوش شه 

حالا دقیقا ۴ روزه ۹شب خوابه 

دیشب زنگ زد ساعت ۸ وای چقدر حال میده الان بخابم گفتم بخاب 

رفتارای دیگش چجوریه؟ زیرآبی که نمیره؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتارای دیگش چجوریه؟ زیرآبی که نمیره؟

ن زنگ میزنه میگه سلام عشقم سلام جیگرم 

ولی من سرد شدم نکنه میخابه فقط این همیشه خدا بیداره از ۹شب خابیده الان پیام صبح بخیر داده بعد زنگ زد منم جواب ندادم 

آخه چرا ن دعوا داشتیم ن چیزی فقط سه شنبه گفت میای بریم سینما گفتم ن حسش نیس مامانم خونه نبود باید شا ...

ب هر حال این رفتار طبیعی نیست

شاید میخواد توجهتو جلب کنه،ب اصطلاح برات ناز کنه

یه تغییراتی در سبک زندگی انجام بدین به یکنواختی عادت نکنین از روی عادت بهم زنگ نزنین

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
نمیخام مزاحم باشم حس میکنم مزاحمم بزاش

عزیزم دیگه من و تو نیستین شدین ما ...منظورم فقط تو نیستی طرف مقابل هم هست مزاحم نیستی فقط سیاست داشته باش

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...