life72 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 84 عنوان رفتارای بد عموی من جلوی زنداداشم 564 بازدید | 33 پست بیمار شده و از پشت بام افتاده و ما دیر رفتیم عیادتش مثلا ۵ ماه بعد...از همون لحظه ورود شروع کرده به یاوه گویی و متلک تا لحظه آخر.. ب همسرم که پسر عموم هم میشه.به من.به برادرمبیاید پایینتر تا جزئیات بگم که دارم میترکم 1403/10/13 | 05:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
life72 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 84 گفت چرا نیومدی به من سر بزنید حتما باید بمیرمما ایرانی ها مرده پرستیمگفتیم خدا نکنه عمو جان ما هم گرفتیممن میرم اداره دو شیفتبرگشت به همسرم گفت زنتو چرا میزاری بره سرکارنباید به زن اجازه دادحالا یکی از دخترای خودش تو کار کرم های شرکتیه
sonia_tn عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 1679 شوهرت خوشگل هست زنش شدی؟ این وسط این چه سوالی بود 😅😅 خدایا دریا دریا شکرت
مارشمالو_رنگی عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 3176 گفت چرا نیومدی به من سر بزنید حتما باید بمیرمما ایرانی ها مرده پرستیمگفتیم خدا نکنه عمو جان ما هم گر ... محصولات نفیس و لدورا😂🤦♀️ متاهل🧸
life72 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 84 دوباره گذشت من گفتم زشته زن عموم پاش درد گرفته از بس مهمون داری کرده چایی ریختم آوردمزن عمو هم مشغول چیدن میوه تو هر بشقاب شدعمدو گفت تو چرا بشین فلانی ینی من پخش میکنهحالا من😰😰😰
خوبیها عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 6658 متاسفانه خیلی دیر رفتید عیادتش ناراحت شده به دل نگیر آدم که بیمار میشه روحیه اش هم ضعیف میشه و نیاز به توجه بیشتر داره
لاویننن عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 1439 کارش بد بوده حقیقتا اگه من بودم به کسی بعداز ۵ ماه میاد سر میزنه اصلا محل نمیزاشتم و برام مهم نبودن به روشون نمیآوردم که فکر نکنن مهمن
life72 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 84 زنداداشم بیچاره فقط سرخو سفید میشدکلی هم این لابلای ها به برادرم و همسرم میگفت چرا نیومدی زودتر و این حرفاموقع میوه خوردن بخدا دستم ب خوردن نمیرفتاونم داشت واسه داداشمو همسرم حرف میزد به اصراررررر زنش یه پرتقالی سه قسمت کردیم با مامانو زنداداشم خوردیم یهو گفت یواش مسابقه ندید😡😡
لاویننن عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 1439 دوباره گذشت من گفتم زشته زن عموم پاش درد گرفته از بس مهمون داری کرده چایی ریختم آوردمزن عمو هم مشغول ... خب چه اشکالی باهات احساس صمیمیت کرده مگه یه میوه پخش کردن چیه قیافت اونجوری شد
life72 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 84 من که خودمو میزدم به نشنیدن یا تهش یه لبخند بودآخر سر هن همسرم گفت عمو جان خونه ما تشریف بیاریددوباره جلو زنداداشم که تازه عروسمون شده برگشت گفتوالا شما جفتتون فامیلید یه چای تا حالا خونتون نخوردیم🤯🤯🤯میام ولی تشریفاتی برگزار نکنید