2777
2789
عنوان

مخارج زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 55 پست

خدا كمك ميكنه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ک هرروز غصه میخورم برا اونایی ک درآمدشون کمه😢 گاهی میشینم براشون حسابم میکنم ک مثلا اگه دوتامرغ بگیرن میشه انقدر و الی آخر....

بخدا موندم توش ک چطور زندگیشونو میچرخونن... این وسط خرجای دیکم هست ک یهو پیش میاد مثل دکتررفتن...

خدایا خودت ب داد مردم برس... چقدر زجر بکشن... چقدرحسرت داشته باشن؟؟؟😭😭😭

هیچی دیگه سر وته همه چی رو بزنیم 

و خیلی چیزها به دلمون بمونه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من ک هرروز غصه میخورم برا اونایی ک درآمدشون کمه😢 گاهی میشینم براشون حسابم میکنم ک مثلا اگه دوتامرغ ...

انگار خداروشکر وضع خودتون خوبه

عزیزم بشین واسه منم غصه بخور منم جزو همونام.یه وقت از قلم نیفتم😁😁😁😁

چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔
ما الان خونه باباهامونیم همش داریم قرض میکنیم پول تو جیبی میگیریم. بخصوص نامزدم واقعا جرات شروع کردن ...

الهی بمیرم ۰ خودمو میزارم جات تنم میلرزه ۰ حق دارید ۰ والا اگر پدر و مادر ها نبودن نصف زندگی ها از بی پولی ساقط شده بود

ما اگه مهمون نیاد خوبه!!!! ولی هرماه دو بار میان:-(

مگه نمیگن مهمون روزیشو میاره پس چرا یخچال ما خالی میشه!!!!

ما در عمر خود نگران دشواریها و سختیهایی زیادی هستیم که بیشتر آنها هرگز روی نمیدهد.مارک تواین

من وقتی بیرونم و یه خانواده رو میبینم که سوار موتورن خیلی دلم میگیره

چند شب پیش ساعت 1:30 نصفه شب داشتم دخترم رو میبردم دکتر هوا انقدر سرد بود که ما با بخاری باز سردمون بود بعددیدم یه خانم و آقا که وسطشونم یه بچه اس سوار موتورن و دارن میرن😢هیچ جوری نمیتونستم جلوی اشکام رو بگیرم همسرم میگفت میخوای سوارشون کنیم برسونیمشون گغتم نه یه موقع ناراحت میشن😢

خیلی سخته من فقط از خدا میخوام هیچ مردی سرش جلوی زن و بچش خم نباشه هیچ بچه ای تو حسرتِ لباس و خوراکی نباشه هیچ مادری نگران آینده بچه اش نباشه😢😢😢😢

.Pain🔥you made me a believer