2777
2789
عنوان

مخارج زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 55 پست
ما الان خونه باباهامونیم همش داریم قرض میکنیم پول تو جیبی میگیریم. بخصوص نامزدم واقعا جرات شروع کردن ...

عزیزم.... ماهم اول زندگی خییییلللللللییییی توفشار بودیم. البته خونه و ماشین داشتیم ک جرات کردیم شروکنیم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ک هرروز غصه میخورم برا اونایی ک درآمدشون کمه😢 گاهی میشینم براشون حسابم میکنم ک مثلا اگه دوتامرغ ...

ما هم از اوناییم عزیزم.اگه مادرشوهرم اینا نباشن ما سال به سال رنگ گوشت قرمزو نمیبینیم..خودم دو سال زحمت کشیدم با بی پولی و بدبختی هر بار تهران رفتم و اومدم.تو مرحله اخر استخدام گفتن ردی.ظلم تا کجا ؟؟خسته شدم دیگه بریدم.مگه چن سالمه.مثل پیرزنا شدم

ن گلم منم آنچنان غرق رفاه نیستم ک اومدم تو این تاپیک.

دلم پر درده ازاینکه بچه ای میاد پیش همسرم با افت شدید ویتامین های بدن. همسرم ب پدرش میگه میوه و چیزای مقوی بخوره. باباش صورت رو با سیلی سرخ میکنه و میگه همه چی میخرم ولی نمیخوره.... بچه برمیگرده میگه بابا چرادروغ میگی؟؟؟ موزنمیخری، پسته نمیخری، فلان چیز رو نمیخری....

هرروز هزارتا ازاین موردها میاد برام تعریف میکنه و منم هرروزم پراز غصه است. تا حایی ک بتونیم کمک میکنیم ولی بحث کلیت جامعه است...😭😭😭😭

ما هم از اوناییم عزیزم.اگه مادرشوهرم اینا نباشن ما سال به سال رنگ گوشت قرمزو نمیبینیم..خودم دو سال ز ...

دل همه پر دره ۰ حق داری ۰ شوهر من تو چهلم پدرش از حراست ادارشون براش نامه میاد که به دلیل تحقیقات محلی و اداری به دلیل نخواندن نماز و نرفتن به مسجد اخراجی ۰ جالب که همون سال کارمند نمونه شده بود۰ فکر کن یک ادم چه فشاری و باید تحمل کنه ۰ بعد میگن جوانها چرا سکته میکنن

دل همه پر دره ۰ حق داری ۰ شوهر من تو چهلم پدرش از حراست ادارشون براش نامه میاد که به دلیل تحقیقات مح ...

ببین کدوم آقازاده ای رو میخاستن بفرستن سرکار، جاخالی نبوده مجبورشدن یکی رو اخراج کنن!!!

خداازشون نگذره...

الان همسرتون کارپیداکرد مجدد یا نه؟🙁

دل همه پر دره ۰ حق داری ۰ شوهر من تو چهلم پدرش از حراست ادارشون براش نامه میاد که به دلیل تحقیقات مح ...

خدا ازشون نگذره..از همون روز که ردم کردن داغونم.هر روز سردرد دارم.دیروز فشارم وحشتناک افتاد پایین..دست و پام بی حس شده بود...خدا ازشون نگذره ایشالله سرشون بیاد

ببین کدوم آقازاده ای رو میخاستن بفرستن سرکار، جاخالی نبوده مجبورشدن یکی رو اخراج کنن!!! خداازشون نگ ...

با کلی نامه زدن و خواهش و تمنا برگشت سر کارش ۰البته این موضوع واسه ۳ساله پیشه بعد از اون ماجرا اینقدر اومیدش و برای زندگی و تلاش کردن از دست داد که هر چی در توان داشت و گزاشت واسه مهاجرت۰الانم ۳سال میشه که اومدیم بیرون ایران

با کلی نامه زدن و خواهش و تمنا برگشت سر کارش ۰البته این موضوع واسه ۳ساله پیشه بعد از اون ماجرا اینقد ...

خوش به حالتون ک رفتین..منم اگه پول داشتم به خدا یه لحظه نمیموندم‌.بهترین کارو کردین..کاش میشد ما هم بریم 

الهی بمیرم ۰ خودمو میزارم جات تنم میلرزه ۰ حق دارید ۰ والا اگر پدر و مادر ها نبودن نصف زندگی ها از ب ...

خدا نکنه گلم. اره خیلی سخته.خدا حفظشون کنه

لطفا درخواست دوستی ندید