2777
2789
عنوان

مخارج زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 55 پست
خوش به حالتون ک رفتین..منم اگه پول داشتم به خدا یه لحظه نمیموندم‌.بهترین کارو کردین..کاش میشد ما هم ...

شاید باور نکنی ولی ما فقط با ۳۰ ملیون پول رفتیم حتی وکیل هم نگرفتیم خودمون کارهامونو انجام دادیم  کاملا هم قانونی رفتیم  ۰فقط تلاش شوهرم بود و استعدادی که تو درس خوندن داشت

عزیزم.... ماهم اول زندگی خییییلللللللییییی توفشار بودیم. البته خونه و ماشین داشتیم ک جرات کردیم شروک ...

ما ماشین داریم ولی خونه نداریم😖 اگه داشتیم الان بچه هم داشتیم این همه سال نامزد نمیموندیم.کارشم ثابت نیست بتونیم وام برداریم پروژه ایه

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید باور نکنی ولی ما فقط با ۳۰ ملیون پول رفتیم حتی وکیل هم نگرفتیم خودمون کارهامونو انجام دادیم &nb ...

باور میکنم.وقتی ادم هیچ انگیزه ای واسه موندن نداشته باشه با هر شرایطی کنار میاد فقط واسه اینکه بره..منم الان خالی شدم هییچ انگیزه ای ندارم هیچ امیدی..ببخشید دوستم که با حرفام ناراحتت کردم.این روزا فقط دنبال درد دل کردنم.چون خیلی دلم پره

باور میکنم.وقتی ادم هیچ انگیزه ای واسه موندن نداشته باشه با هر شرایطی کنار میاد فقط واسه اینکه بره.. ...

من حالتو میفهمم همه جونیها پره دردن ۰ فقط شما نیستی۰هیچ کس انگیزه برای تلاش کردن نداره دیگه ۰ ولی چه میشه کرد 

والا همه چی رو دارن گرون میکنن ولی هیچی به حقوق و مزایای کارمندا و اینا اضافه نمیکنن

الانم که دست گذاشتن رو یارانه و بنزین 

خیلی از خانواده ها هستن که همه حقوقشونو میدن رو قسط و قرض و وام و فقط با یارانه زندگیشونو میگذرونن

خداروشکر که لااقل دستمون بدهنمون میرسه و میتونیم زندگیمونو با بچه هامون بگذرونیم و اگه مهمون هم بیاد خداروشکر کم نیاریم

خدایا همه بنده هات رو عاقبت بخیر کن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔