2777
2789
عنوان

مخارج زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 55 پست

خدا كمك ميكنه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک هرروز غصه میخورم برا اونایی ک درآمدشون کمه😢 گاهی میشینم براشون حسابم میکنم ک مثلا اگه دوتامرغ بگیرن میشه انقدر و الی آخر....

بخدا موندم توش ک چطور زندگیشونو میچرخونن... این وسط خرجای دیکم هست ک یهو پیش میاد مثل دکتررفتن...

خدایا خودت ب داد مردم برس... چقدر زجر بکشن... چقدرحسرت داشته باشن؟؟؟😭😭😭

هیچی دیگه سر وته همه چی رو بزنیم 

و خیلی چیزها به دلمون بمونه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من ک هرروز غصه میخورم برا اونایی ک درآمدشون کمه😢 گاهی میشینم براشون حسابم میکنم ک مثلا اگه دوتامرغ ...

انگار خداروشکر وضع خودتون خوبه

عزیزم بشین واسه منم غصه بخور منم جزو همونام.یه وقت از قلم نیفتم😁😁😁😁

چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔
ما الان خونه باباهامونیم همش داریم قرض میکنیم پول تو جیبی میگیریم. بخصوص نامزدم واقعا جرات شروع کردن ...

الهی بمیرم ۰ خودمو میزارم جات تنم میلرزه ۰ حق دارید ۰ والا اگر پدر و مادر ها نبودن نصف زندگی ها از بی پولی ساقط شده بود

ما اگه مهمون نیاد خوبه!!!! ولی هرماه دو بار میان:-(

مگه نمیگن مهمون روزیشو میاره پس چرا یخچال ما خالی میشه!!!!

ما در عمر خود نگران دشواریها و سختیهایی زیادی هستیم که بیشتر آنها هرگز روی نمیدهد.مارک تواین

من وقتی بیرونم و یه خانواده رو میبینم که سوار موتورن خیلی دلم میگیره

چند شب پیش ساعت 1:30 نصفه شب داشتم دخترم رو میبردم دکتر هوا انقدر سرد بود که ما با بخاری باز سردمون بود بعددیدم یه خانم و آقا که وسطشونم یه بچه اس سوار موتورن و دارن میرن😢هیچ جوری نمیتونستم جلوی اشکام رو بگیرم همسرم میگفت میخوای سوارشون کنیم برسونیمشون گغتم نه یه موقع ناراحت میشن😢

خیلی سخته من فقط از خدا میخوام هیچ مردی سرش جلوی زن و بچش خم نباشه هیچ بچه ای تو حسرتِ لباس و خوراکی نباشه هیچ مادری نگران آینده بچه اش نباشه😢😢😢😢

.Pain🔥you made me a believer