2777
2789

خودم

تائیس افسونگری بود که با افسون خود،اسکندر را وادار کرد تا پرسپولیس را به آتش بکشد ومن افسونگری هستم که روح را به آتش میکشم...یکی پس از دیگری...افسون نخواست افسونگر باشد...افسونگرش کردند... .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از هیشکی بدم نمیاد....خیلیا هم اذیتم کردنا....ولی نمیتونم متنفر باشم....براشون آرزوی خوشبختی هم میکنم

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

عمه همسرم متاسفانه😔

چون دیوانه ام میکنه هروقت دیدمش باتیکه ها ورفتارش

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

تا حالا از كسي بد نگفتم اما الان ميگم يكي از قضات يكي از شعبات دادسراي كرج 😡😡😡😡😡😡😡😡😡دلم ميخواد زودتر تموم شه برگردم خونم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

داییم...بیش از حد از خود راضی ..خود رای و حسود ...هربار میبینمش ها اعصابمو خورد میشه

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
من از هیشکی بدم نمیاد....خیلیا هم اذیتم کردنا....ولی نمیتونم متنفر باشم....براشون آرزوی خوشبختی هم م ...

چه قلب بزرگی داری عزیزم❤👌👍

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

همسایم زندایی شوهرمم هست،دروغگو تهمت زن خبرچین و دنبال دعا ودعانویسم میره ،تازه اوایل بارداریم واسم زیره دم کرده بودبخورم با اینکه نمیدونستم ضررداره نخوردم

❤️لایکم نکن مهربون❤️  

م ر ع

چون نمیتونستم اسم کاملشو بیارم حرف اول اسم و فامیلیشو اوردم

امیدوارم خدا به راه راست هدایتش کنه وگرنه یه جوری نیست و نابودش کنه

میشه با دلهای پاکتون برای حاجت روا شدنم صلوات بفرستید. واقعا ملتمس دعایم