2777
2789
عنوان

بارداری کمکککک

150 بازدید | 7 پست

سلام دوستان امروز رفتم تو6هفته بارداری خیلی مامانتهنافم درد میکنه طبیعیه یاچی میترسم  

نمیدانم چشددرمن فقط یک لحظه فهمیدم که خیلی دوستت دارم  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نگران نباش استراحت کن

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

عزیزم مشکلی نیست. درد زیر دل و ناف و دردی که مثل درد قاعدگیه. اینا تو ماه های اول طبیعیه

سن چيست؟سن تعداد دفعاتى است كه شما بدور خورشيد چرخيده ايد. و اين پديده هيچ ربطى به سطح شعور، سواد و فرهنگ شما ندارد.

شام خونم مادرشوهرم بودراستش سرپایودم شوهرمم ازشانس بدم عمل کرده همش مهمون اینا مادرشوهرم درک نداره توقدیم مونده جاریم اومد ب دادم رسید.شبومیخواست بمونه محلش ندادم گف ن میرم ب پسرش میگ اگ توبخوای میمونم شوهرم گف نه مرسی مامان احتیاج ندارم بازخداروشکر شوهرم درکم میکنه.امروز هم خیلی عصبی شدم ناراحت کمردرد ناف درد ترسیدم وازشمادوستان سوال کردم ممنونم ک حواب دادین   

نمیدانم چشددرمن فقط یک لحظه فهمیدم که خیلی دوستت دارم