2777
2789
عنوان

اگه کسی التماستون که برین عروسیش

81 بازدید | 7 پست

بچه‌ها لطفا نظرتونو بگین

کسی که به کل خانوادت الکی تهمت زده(پیش شوهرش)

و کاری کرده که شوهرش دیگه سمت خانوادش که ما میشیم، نره...

حالا بعد چندسال،واسه پسرش زن گرفته و الان 2 هفتس هرروز زنگ میزنن به مامانم به بابام به من....و هربار نیم ساعت صحبت میکنن😂قشنگ دارن التماس میکنن

من که کلا جوابشونو نمیدم...

(خانوم باعث شد شوهرش غید کل خانواده و فامیلاشو بزنه)

حالا چون با کسی رفت و آمد نداره پس ترجیحا کسیم عروسی بچش نمیره الان اومده به خواهش کردن و معذرت خواهی که بریم عروسی...

ما که نمیریم ولی اگه شما جای ما بودین میرفتین؟

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞 

راستشو بخواین بله 

بدی رو با بدی نمیشورن بزرگی کنید و برین 

هرچی با شما خانواده اشون هستید 

شاید بخواد جبران کنه 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستشو بخواین بله بدی رو با بدی نمیشورن بزرگی کنید و برین هرچی با شما خانواده اشون هستید شاید بخواد ...

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است عزیزم☺️کسی که 25 ساله با خانواده شوهرش که هیچ بدی در حقش نکردن سر لجه،تهمت میزنه دروغ میگه رو نمیشه بخشید و اونم قصدش جبران نیست بلکه فقط میخواد آبروشو جلو خانواده عروسش حفظ کنه چون اونا کلی مهمون دارن ولی اینا نه

دقیق متوجه نشدم الان عروسی برادرزادت هس؟ نه من بودم نمی‌رفتم تا ادب بشن، تو روزهای خوشی آدمو پس میزن ...

نه من برادر ندارم😅