2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 5246 بازدید | 274 پست

انقدر خودتو ضعیف ندون

مطمئنم تو جذابی،برا شوهرت جذاب بودی که بعد از یه شکست اومده سمتت،اونقدر جذبت شده که بعد از سبک سنگین کردن شرایطت بازم خواستت،بخاطرت جلو خونوادش وایساده

بهش حق بده اون خانومو ببینه منقلب شه!چون خیلی ازون ماجرا نگذشته،بهش زمان بده

همش اتفاقاتی که با اون خانوم افتاده رو مرور نکن،کارایی که برا تو کرده رو مرور کن،اگه عشقش اونقدررررر که تو بزرگش کردی بزرگ بود میگرفتش!من میگم یه مرد اگه دیوونه وار عاشق یه زن باشه هیچی نمیتونه جلودارش باشه

پس انقدر برا خودت بزرگش نکن

البته دلیل این که انقدر برات مسئله شده اینه که در جریان همه چی بودی،همه درد و دلاشون پیش تو بوده!این فاجعس

پس سعی کن ازون فاز بیای بیرون

انقدر اون عشقو برا خودت بزرگ نکن

الان تو زنشی،تو رو انتخاب کرده،معلومه که کششی بوده،وگرنه چرا با تو ازدواج کرد!!؟این همه آدم

قوی باش و جذاب

به خودت برس

شوهرتو جذب شور و هیجانت کن،مثل یه دختر 20 ساله

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

الهی من فدات شم همه حرفات درسته تا قبل از عقد هم همه ذهنیتم همین بود یک دفعه وقتی این همه خوبیشو دیدم خودمو باختم .  زندگی قبلیم بدترین شرایط ممکن رو داشتم اصلا باورم نمیشد یه مرد بتونه اینقدر خوب باشه کم کم خوشبختیم باور نشدو هی میترسم تموم شه اگه یه مرد عادی بود یا از لحاظ زندگی هم همون اخلاق خشک و ...شناخت قبل از عقدمون رو داشت اینهمه نمیترسیدم بعد از عقد تبدیل شد به رومانتیک ترین مرد عالم دیگه کم کم خودم بهم ریختم که براش خیلی کمم .اطرافیانم که خدا خیرشون بده بیشتر دامن زدن .واقعا خیلی بده که از جیک و پوک گذشته همسرم باخبرم هی یادم میاد که خانوادش براش دختر نشون میکردن باهاش حرف میزدم که بره خواستگاری اونم همش میگفت عشق یعنی اون خانوم و زندگی فقط با اون و .... . بعد از جدی شدن روابطمون برام سنگ تموم گذاشته ولی امشب بدجور بهم ریختم 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینا همش زاییده ی ذهن شماست. ممکنه گاهی فکر کنه اما در اون حدی نیست که شما تصور میکنی. 

با برداشتی که از حرفات داشتم مطمئنم شوهرت واقعا دوستت داره . پس با اعتماد به نفس کامل به زندگیت مسلط باش .شاید شوهرت الان اون عشقو یه احساس بچگانه و زود گذر مبینه. اگه شمارتو فعلا عوض نمیکنی لا اقل برای واتساپت یه شماره ی دیگه بذار . و جواب اون خانمم خیلی سرد و دیر به دیر بده مطمئنا خودشو میکشه عقب. 

اگه ضعف نشون بدی نا خودآگاه شوهرتو حساس میکنی. حرفای دیگرانو از یه گوش بشنو و ازگوش دیگه بیرون کن. 

اینا همش زاییده ی ذهن شماست. ممکنه گاهی فکر کنه اما در اون حدی نیست که شما تصور میکنی.  با برد ...

چی بگم بخدا اینقدر امشب اشک ریختم که دیوونه شدم اون از سر شب اینم از اخر شبی که پیام داده داره برمیگرده شهر محل کارش . منم چیزی نگفتم فقط گفتم کاش نصف شب نمیرفتی و صبح زود میرفتی کلی پیام تند و عصبی داده که اگه نره سرکار میگن چرا کار نمیکنه و وقتیم سرکاره این اوضاعشه و خدای نکرده بمیره تا همه راحت شن منم‌معذرت خواستم که گیر دادم دیگه جواب نداد دیگه کم اوردم بریدم . میترسم بین قلب و وجدانش گیر کرده باشه ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اینا همش زاییده ی ذهن شماست. ممکنه گاهی فکر کنه اما در اون حدی نیست که شما تصور میکنی.  با برد ...

اشکم بند نمیاد خانواده اش اینجان از فردا متلک بارونم که اینجوری یهویی ول کرد رفت

انشاالله خدا گره مشکلات بنده های خوبشو باز کنه شما هم به ارامش برسی

ممنونم عزیزم حتما دعام کن که محتاجم به دعات

الان حالت بهتره حل شد مشکلت؟

دیشب اخر شب که یه دفعه تصمیم گرفت بره مغازه .شهر محل کارش فرق میکنه منم تا جون داشتم دق خوردم و اشک ریختم تا خواب رفتم ولی به لطف خدا نزدیک اذان صبح برگشت و بهم گفت چیزی نپرسم هنوزم خوابه . وقتی برگشت خیلی اروم شدم خیلی زیاد .مثل بچه های تخس خوابیده همه هم ارومن که بیدار نشه تا بداخلاقی نکنه

اگه میخوای اروم باشی حرف گذشته رو پیش نکش و یه کاری کن پاک بشه اون خانوم حق نداره با شما ارتباط برقرار کنه

به این فک کن ساید اون با خودش فک کنه که شما زندگیشو گرفتی حتی یه درصدم احتمال بدی به این باید ازش دوری کنی چون حتما قصد تخریب داره

شک نکن

خونه مادر شوهرتی؟

نه خواهرشوهرم برای زایمان اومده پیش من . قرار بود سزارین بشه کم سنه میترسید توی شهر خودشونم امکانات کمه هزینه مرکز استان رفتن هم براشون زیاد میشد اول زندگیشه به پیشنهاد خودم اومدن اینجا دوشنبه پیش دختر عمم سزارین کرد یه پسر ناز به دنیا اورد .حداقل هزینه اسکان و پزشک براشون پس انداز بشه

اگه میخوای اروم باشی حرف گذشته رو پیش نکش و یه کاری کن پاک بشه اون خانوم حق نداره با شما ارتباط برقر ...

الانم که بیدار شد جوری رفتار کن که انگار هیچی نبوده بعد که اروم شد بهش یک پیامک بزن و بگو تصمیم داری اون خانومو واس همیشه شوت کنی بیرون از جمع دوستانت و زندگیت بگو نمیخوام دیگه ارامشون بخاطر ادمای بی ارزش به هم بریزه