2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 5246 بازدید | 274 پست
اگه میخوای اروم باشی حرف گذشته رو پیش نکش و یه کاری کن پاک بشه اون خانوم حق نداره با شما ارتباط برقر ...

از دیشب همش به همین فکر میکنم خب پیام داده تبریک میگه به کنار چرا ایقد از همسرش تعریف میکنه چرا همه برنامه های زندگیشو و قصدش برای خونه خریدن یا هر چی رو برای من تعریف میکنه ؟ چرا هی تاکید میکنه داره ناز میاره و همسرش مدام نازش رو میخره ؟ چرا هی از مادرشوهرش تعریف میکنه ؟ خب خدا رو شکر که خوشبخته ولی به من چه اخه؟ چرا به بقیه پیام نمیده ؟ تا دیشب فکر نمیکردم شاید با منظور پیام میده از دیشب همش به این نتیجه میرسم با غرضه کاراش . نه که میدونه من خیلی پرحرفم همه چیو به شوهرم میگم شاید فکر کرده دیگه اینقدر ساده ام که از اونم پیش همسرم صحبت کنم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
قبل از من همسرم نامزد داشت که با عشق انتخابش کرده بود تفاهم نداشتن بهم خورد بعد از روی عقل طرف من او ...

عشق چیزیه که یکبار اتفاق میفته البته میگن من که زیاد عاشق شدم 😁😁😁😁

اما جدا از شوخی خوب خیلی سخته منم بودم حساس میشدم قطعا اگر طرف جلوی چشم همسرم بود منتهی خوب خودمو با این قانع میکردم که مهم اینه الان همسرم مال منه 

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الانم که بیدار شد جوری رفتار کن که انگار هیچی نبوده بعد که اروم شد بهش یک پیامک بزن و بگو تصمیم داری ...

همین کارو میکنم منتها تا عصر طول میکشه بیدار بشه تصمیم دارم به توصیه یکی از خانمای سایت مثل دخترای ۲۰ ساله با شوهرم رفتار کنم تا الان خیلی اروم بودم همونی بودم که همسشه بودم ولی از امروز تغییر رویه میدم .صبر نمیکنم خودش بیدار شه نهار که اماده بشه به زور بیدارش میکنم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
از دیشب همش به همین فکر میکنم خب پیام داده تبریک میگه به کنار چرا ایقد از همسرش تعریف میکنه چرا همه ...

صد در صد یا فکرش اینه یا اینکه فکر میکنه تو کم کسر داری میخواد سردت کنه

از زندگی

اگه ایندفعه پیام داد بهش بگو که چی فلزت چیه به من چه اصلا 

من که تو خانواده شوهرم تاج سرشونم اینایی که تو میگی چیزی نیس....

یا نه اصلا چه کاریه جوابشو نده و بزار بفهمه از عمد جواب نمیری تا بترکه

پس عروسیتونو گرفتین و خونه خودتونید بیخیال اون زنه فراموشش کن

عروسی که تابستون امسال مدرسه پسرم تموم شه برای زندگی بریم شهر محل کار همسرم . الان خونواده همسرم اومدن خونه مامانم در واقع

عشق چیزیه که یکبار اتفاق میفته البته میگن من که زیاد عاشق شدم 😁😁😁😁 اما جدا از شوخی خوب خیلی سخت ...

منم میدونم اون خانوم خب براش خاص بوده خصوصا که همیشه همسرم از دوری اون خانوم برای من درددل میکرد .همسرم خیلی فهمیده است اون خانوم رو بلاک کرده از گروهای مشترکم لفت داده و شماره رو هم پاک کرده ولی فکر میکنم اون خانوم میخواد توسط من غیرمستقیم با همسرم در تماس باشه

چند سالته

من ۳۱ سالمه از ازدواج قبلم یه پسر ۱۲ ساله دارم و همسرم ۲۶ سالشه اون خانومم زمانی همسرم ۲۱_۲۲ سالش بود باهاش بهم زد .سن همسرم زمان اون نامزدی خیلی کم بود برای همین براش خیلی خاطره انگیزه

چند ساله خونه خودتی؟ مگه هنوز مستقل نیستین؟ خودت چند سالته

ما از سال ۸۸ توی یک گروه مجازی همه باهم اشنا شدیم . الان دو ساله که اون خانوم عقد بستن و یک ساله ما عقد کردیم . دیگه الان ۸ سال تموم شده که هممون در جریان زندگی هم هستیم

ببین من سنم خیلی کمتر از شماس و بی ادبی محضه بخوام نصیحت کنم شرمنده ببخشید ولی خوب دلم نمیاد نگم

شما هم یه ازدواج ناموفق داشتی همسرت خیلی خوبه قدرش بدون اگه اونم بخواد حسادت کنه هی یاد اوری کنه شما هم بخوای همینکار بکنی که هیچی دیگه نمیمونه

پس بیخیال گذشته زندگیتونو بکنید قشنگ

من فک میکردم سنت کنه و همسن و سال خودمی

ما از سال ۸۸ توی یک گروه مجازی همه باهم اشنا شدیم . الان دو ساله که اون خانوم عقد بستن و یک ساله ما ...

متوجه شدم کاملا...۲ سال با اون خانم بوده پنج سال سینگل..۱ سال با شماس

انشاالله زودتر بری سر زندگیت راحت بشی

صد در صد یا فکرش اینه یا اینکه فکر میکنه تو کم کسر داری میخواد سردت کنه از زندگی اگه ایندفعه پیام ...

چون قبلا نامزد همسرم بوده و اخلاق همسرمو میدونه مثلا میدونه همسرم اهل ناز کشیدن نیست اهل سفر و تفریح بیرون خونه و .... نیست یا مادرش باهام کنار نمیاد دست میذاره روی همون چیزا

ببین من سنم خیلی کمتر از شماس و بی ادبی محضه بخوام نصیحت کنم شرمنده ببخشید ولی خوب دلم نمیاد نگم شم ...

نه عزیز دلم چه حرفیه منم اینجام تا از شما جوونترا کمک بگیرم .من بخاطر مشکلات زندگی قبلیم جوونی نکردم و خیلی زود پیر شدم و رفتارای یه زن جاافتاده رو پیش گرفتم اصلا بلد نیستم زن ها چه جوری رفتار میکنن فقط مادری کردن رو یاد گرفتم ولی شوهرم هنوز جوونه باید به کمک شما بتونم مثل یه زن کم سن و سال باهاش رفتار کنم تا زندگیم حفظ شه و شوهرم کمبود زن رو حس نکنه از دیشب خیلی فکر کردم واقعا جای مادر رو داشتم برای همسرم پر میکردم نه زن . به تک تک راهنمایی ها و جملاتتون نیاز دارم