2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 5246 بازدید | 274 پست
متوجه شدم کاملا...۲ سال با اون خانم بوده پنج سال سینگل..۱ سال با شماس انشاالله زودتر بری سر زندگیت ...

ممنون از دعاهات چون بارداری خدا حتما بخاطر ابروت به زندگیم نظر میکنه 💝

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه میشناسیش عفریته رو توجه نکن زندگی لذت های بالاتری  داره

از دیشب با حرفهای دوستان فهمیدم با غرض اینکارا رو میکنه و هر چی فکر میکنم بیشتر به همین نتیجه میرسم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
دوس داری یه جایی بهت معرفی کنم بیای و بتونی ایجور کارارو انجام بدی زندگیت شیرین تر بشه

اره ممنون

اگه تلگ..رام داری بیا این گروه

نه متاسفانه اجازه تل گرام ندارم واتساپ دارم اونم‌چون همسرم دوره . میخواستم توی نت بگردم یاد بگیرم

اگه شد و تل داشتی بیا این کانال و گروهم داره

بیدارش کنم با تل گرام خودش اگه اجازه بده میام ممنون

میخوایی برا ناهار بیدارش کنی بغلش کن بوسش کن بیدارش کن با جنگ و دعوا بیدارش نکن امیدوارم زودتر به ارامش برسی عزیزم

‏دلخوریهای ریز ریز‏ ، بی مهری های بزرگ ‌میاره..
برم سر تایپیک خودم تایپیک زوم الان فعلا بای بای بهت سر میزنم همیشه

برو عزیزم بازم ممنونم از همه چی

میخوایی برا ناهار بیدارش کنی بغلش کن بوسش کن بیدارش کن با جنگ و دعوا بیدارش نکن امیدوارم زودتر به ار ...

همین دیگه باید یاد بگیرم همیشه صداش میزدم تا کم کم بیدار میشد .نخندیا روم نمیشه ازش خجالت میکشم یعنی کارام عجیبه چقدر سخته زن بودن

من دخترعمم متاهل بود طلاق گرفت با یه پسر که مجرد بود و دو سه سال ازش کوچیکتر ازدواج کرد، الان یه بچه دوقلو پسر دارن خانواده شوهرش خیلی به دختر عمم متلک میندازن ولی از پسرشون میترسن جلوش چیزی نمیگن ، دخترعمم میگه حیلی کم شکایت حرفای خانوادشو میکنم جاهایی که خیلی دردم میاد ، ولی همیشه شوهرشو تو جمع بالا میبره همیشه بهش میگه اقا یا اقا محسن محسن جان عزیز اصلا اسم کوچیک صداش نمیکنه خداروشکر زندگی نرمال و خوبی دارن، سعی کن محبت بچه گونه کنی بهش عزیزم ، بعضی وقتا بتونی صدا و قیافتو شبیه بچه ها کنی مردا خوششون مباد

من نامزد بودم شبیه بچه ها میحرفیدم الان شوهرم باهام شبیه بچه ها مبحرفه با ۳۱ سال سن

اصلا نمیخوام بگم به خودت خیلی برس چون حس میکنم این مرد دنبال قیافه نیست دنبال یکی هست بهش محبت کنه بهش تکیه کنه سعی کن جوری رفتار کنی که شوهرت از اینکه اون زن و بلوک کرد پشیمون نشه، خواهش میکنم اون زن و یه جوری بپاک دیشبم‌گفتم حسادت اون زن و بیشتر در بیاری شاید به شوهرت نزدیک بشه

‏دلخوریهای ریز ریز‏ ، بی مهری های بزرگ ‌میاره..