2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 5246 بازدید | 274 پست
همین دیگه باید یاد بگیرم همیشه صداش میزدم تا کم کم بیدار میشد .نخندیا روم نمیشه ازش خجالت میکشم یعنی ...

الهی دورت بگردم میدونم چی میگی یه امروز امتحان کن باور کن دیگه خجالت نمیکشی حتی همیشه ناز میکنه تا نازشو بکشی، پیشش دراز بکش صورتشو دست بکش بوسش کن شاید ناز کنه ولی کم نیار عصبی نشو

من شوهرم قهر میکنه میوفتم روش میگه جا قعطی اومد میگم اره این بالا هوا خوبه

‏دلخوریهای ریز ریز‏ ، بی مهری های بزرگ ‌میاره..
من دخترعمم متاهل بود طلاق گرفت با یه پسر که مجرد بود و دو سه سال ازش کوچیکتر ازدواج کرد، الان یه بچه ...

چقدر دختر عمه ات شبیه منه منم اگه ازش نمیترسیدن که سرم رو میبریدن .هیچوقت شکایت نمیکنم چون به قدری توی زندگی قبلیم مصیبت کشیدم که همین که الان ارومه و حداقل هر روز دعوا نیست برام نعمته از خانوادش ناراحت میشم ولی بازم میگم از طرف قبلی که بهترن دیگه سعی میکنم اروم باشم خودش حواسش به خانواده اش هست نمیذاره عذابم بدن . اره واقعا خوب شناختیش اصلا چهره براش مهم نیست ولی جدای از سن و مجرد بودن اون خانوم توی حداقل چیزی که ازش بهترم چهره است و همه هم گفتن ضمن اینکه همسرم به شدت از ارایش و ... متنفره و اون خانوم رعایت نمیکردن و خیلی از مشکلاتشون سر همین چیزا بوده ولی من خب قبلا بخاطر شرایطم خیلی ساده بودم الانم که همسرم خوشش نمیاد .محبت رو دارم ولی زنانگی رو نه کم کم همونو تمرین کنم . پسم نمیزنه ولی پسرم بزرگه و به شدت به همسرم وابسته شده و چون همسرم بخاطر شرایط کاریش دیر به دیر میاد همش پسرم پیششه  همسرمم خیلی مقیده و‌جلوی پسرم که خیلی رعایت میکنه مگه زمانهای تنهایی کم کم بهش نزدیک شم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی دورت بگردم میدونم چی میگی یه امروز امتحان کن باور کن دیگه خجالت نمیکشی حتی همیشه ناز میکنه تا ن ...

الهی چه بامزه ای 😄 خدا برای همسرت حفظت کنه که زن شاد و شیطون نعمته . همیشه سرحال و سلامت باشی عزیزم به امید خدا منم کم کم شروع کنم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من دخترعمم متاهل بود طلاق گرفت با یه پسر که مجرد بود و دو سه سال ازش کوچیکتر ازدواج کرد، الان یه بچه ...

وای خدا اصلا نمیتونم بچگونه حرف بزنم .اسمشم که اره همیشه با اقا میگم از زمان اشنایی عادت کردم و کلا خیلی خیلی بهش احترام میذارم از همه لحاظ خوبه فقط من تازه فهمیدم که خیلی حسودم و روش حساسم

خداروشکر که حواسش به همه چی هست

انشالله زودتر به ارامش برسی عزیزم

خیلی عذر میخوام خیلییی خیلییی ببخشید مردا خیلی زود با محبت خر میشن واقعا ببخشید اینو گفتم

مردی که ارایش براش مهم نیست پس محبت میخواد واقعا فهمیدست که جلو پسرتون کاری نمیکنه تا ذهنیت بچه بهم بریزه

ممنونم بابت دعات ولی منم خیلی شیطون نیستم وقتایی میفهمم یه کار اشتباهم بعدن برام‌ دردسر میشه اینکارارو‌‌ میکنم😬

چون شمام محبت نیاز داشتین این مرد بهتون داد معلومه ادم وابسته میشه حسود میشه روش حساس میشه چیز عادیه اگه تا الان یک درصد فکر میکردین امکان داره علاقه ای وجود نداشته باشه مطمئن باشین علاقه زیادی هم هست

یکم بپذیرین این اشتباه از شما بود که جواب اون‌خانم دادین شما الان دوست دارین همسرتون جواب مرد قبلی زندکیتون و بده؟؟؟ شاید شما علاقه ای به اون مرد نداشته باشین ولی به احتمال زیاد اون لحظه همسرتون بهش پیام میده همینجور عصبی بشین بهم بریزین هزارتا فکر میاد تو سر آدم

من ۳۱ سالمه از ازدواج قبلم یه پسر ۱۲ ساله دارم و همسرم ۲۶ سالشه اون خانومم زمانی همسرم ۲۱_۲۲ سالش بو ...

عزیزم من دیشب کلی برات تایپ کرده بودم ولی موقع ارسال همه پرید.باور کن همینو نوشته بودم که اگه سن همسرت اون موقع کم بوده شاید الان واقعا به عنوان یه حس بچه گانه به اون موضوع فکر میکنه. حسی که اکثرا تو اوایل جوانی تجربه  میکنن . ولی الان که پخته تر شده  شاید براش حتی خنده دار باشه. 

یه درصد فکر کن شاید موضوع دیگری همسرت رو بهم ریخته ولی تمرکز شما روی این مساله باعث میشه مشکلشو نفهمی. به نظرم در مورد این خانم اصلا باهاش حرف نزن . ولی رد پاشو از زندگیت پاک کن. شاید حتی شوهرت از ارتباط شما با اون ناراحت باشه و اونو یه مزاحم تو زندگیتون بدونه.

یکی از دوستان من هم با وجود داشتن یه دختر 10 ساله ،با یک آقایی که 8 سال از خودش کوچکتر بود و البته مجرد،ازدواج کرد و اوایل خانوداه ی همسرش خیلی اذیتش کردن ولی باصبر و غرق محبت کردن شوهرش الان 8 ساله خیلی خوب با هم زندگی میکنن. و یه پسر 6 ساله هم دارن . 

همه چیز بستگی به تو و روحیه تو داره و اینکه چقدر شوهرتو لبریز از عشق کنی

خداروشکر که حواسش به همه چی هست انشالله زودتر به ارامش برسی عزیزم خیلی عذر میخوام خیلییی خیلییی بب ...

دقیقا من که سرشار از کمبود محبت بودم و حتی کوچکترین حرکتش برام بهشته خب اونم اخلاقا دل سیاهه براش خیلی مهمه که جلب توجه نکنم و ... توی خونه هم حتی خوشش نمیاد منم ساده میگرذم میگه ارامشش خیلیه یه زندگی بدون دغدغه و اروم میخواد همش هم میگه فقط اگر من بتونم باهاش زندگی کنم و بقیه زنا تحمل زندگی یکنواخت و ... ندارن درحالیکه بهش میگم فقط باشه من همه چی دارم دیگه چیزی نمیخوام جفتمون از زیر شکست بیرون اومدیم .واقعا فهمیده است حتی شب توی سالن با پسرم دراز میکشن به فیلم دیدن و همونجا میخوابن میگه پسرم باید کم کم عادت کنه به وجودش کنار من . از هیچ لحاظ شکایتی ندارم فقط خیلی بهم ریختم اینهمه منقلب شد اول از اسم میدونم نشناخته و حواسش نبوده عکسش رو که دید منقلب شد .فعلا که زورم نمیرسه بیدارش کنم ولی حتما تا فردا شمارمو عوض میکنم نمیخوام دیگه اون خانوم بهم پیام بده .پدر پسرم فوت شده و با این وجود همسرم فامیل پسرم رو عوض کرد تحمل کوچکترین نشونه رو نداره هر چند خودم چیزی رو نگه نداشته بودم ولی میدونم یه عذاب مخفی داره ...

عزیزم من دیشب کلی برات تایپ کرده بودم ولی موقع ارسال همه پرید.باور کن همینو نوشته بودم که اگه سن همس ...

ممنون عزیزم پستت دیشب خیلی بهم کمک کرد .اره همسرم اون زمان ۱۸ سالش بوده و تازه مغازه زده بوده خانوادش طبق رسوم خودشون میخواستن دامادش کنن که سن کم توی شهر غریب میره توی چاه نیوفته همسر منم از دخترخالش که براشدرنظر گرفته بودن خوشش نمیومده و توی همون گروه جذب این خانوم که همسن خودش بوده میشه و خلاصه کم تجربگی و ولخرجیاشون باعث ورشکستگیش میشه بعد از بهم خوردن نامزدیشونم که دیگه کامل انگیزشو از دست میده تا جایی که مغازه رو میبنده و کلی بدهی بالا اورد خیلی طول کشید تا اروم شد و خودش میگه بخاطر حرف زدنم و نصیحت کردنام باز رفت سرکار . البته من واقعا اون زمان نمیدونستم که حرفام روش اثر داره فقط تشویقش میکردم تا از عهده بدهیاش بربیاد .الانم کارش گرفته خدارو شکر بدهیا داده شدن و تقریبا نرماله همه چی .حتما حذفش میکنم از دیشب هر چی فکر میکنم نمیتونم بهش خوش بین باشم

یکی از دوستان من هم با وجود داشتن یه دختر 10 ساله ،با یک آقایی که 8 سال از خودش کوچکتر بود و البته م ...

همیشه خیلی بهش رسیدگی میکنم از همه لحاظ تغذیه لباس و ... کلا همسرم ادمیه به خودش نمیرسه حتی غذا فریز میکنم وقتی میره همراش میکنم که حداقل یه مدت غذا داشته باشه سعی میکنم ارامش داشته باشه و کاری نکنم عصبی بشه با خانوادش خوب باشم مثلا خیلی نگران خواهر کوچکشه قرار شده بریم خونه خودمون اونم بیاد پیشمون . رابطه خوبی با اکثر افراد خانوادش دارم غیر از مادر و ۳ تا از خاله هاش ... بیشتر از همه انرژیمو گذاشتم رو جلب اعتمادش چون دل سیاهه و هر کاری به ذهنم برسه کوتاهی نمیکنم

دقیقا من که سرشار از کمبود محبت بودم و حتی کوچکترین حرکتش برام بهشته خب اونم اخلاقا دل سیاهه براش خی ...

ببخشید من نمیدونستم فوت شده خدارحمتش کنه

عزیزم تورو خدا این زندگیو واس خودت و اون سخت نکن، به خدا منم همه چیم خوبه ولی تفریح ندارم شوهرم اصلااا اهل مسافرت نیست ماه عسل هم نرفتم بعد از سه سال عروسی با پدر مادرم و شوهرم رفتیم مشهد، برای تفریح نرفتن خودتو ناراحت نکن، وقتی رفتین زیر یک سقف باهم میرین خرید اون خریدا بهترین خاطره میشه مثل من 😂😂

ممنون عزیزم پستت دیشب خیلی بهم کمک کرد .اره همسرم اون زمان ۱۸ سالش بوده و تازه مغازه زده بوده خانواد ...

به خدا میخواستم بگم وقتی پیشت درد ودل میکرد تو راهنماییش میکردی فهمید تو بهترین گزینه هست تو کسی هستی که میتونه تو همه شرایط کنارش باشه بهش دلداری بده ،حالا میبینه تو انقد ضعیف شدی که با اون خانم صحبت میکنی اعصابش بهم ریختس 

ببخشید من نمیدونستم فوت شده خدارحمتش کنه عزیزم تورو خدا این زندگیو واس خودت و اون سخت نکن، به خدا م ...

ا ا ا چقدر همسرت شبیه همسر منه .یعنی اصلا بیرونم نمیبره خودمم که اجازه ندارم حتی تا باشگاه برم یا خونه اقوام فقط دو سه جا رو اجازه میده خرید هم که میریم باید تو ماشین بشینم خودش و پسرم میرن لباس و همه چیم خودش برام میاره حتی کفش😁 . البته بگما فرهنگ منطقشون همینجوریه با بقیه خانمهای فامیلشون که حرف میزنم متوجه شدم اکثرا همینجورین منم اعتراضی ندارم فعلا که هنوز سرکار میرم ولی محل کارمو عوض کرد و جایی کار میکنم که محیط زنونه باشه و جز اولین شروطش بود رفتیم سر زندگیمون دیگه نباید کار کنم ... یکم سختم بود اوایل ولی خب اینقدر وجودش ارامشه که مهم نیست

یه چیزی بهت میگم ولی خیلی بازش نمیکنم.  شما خودتو بذار جای من ....

من یه خواهر بزرگتر دارم که چندبن سال قبل از من ازدواج کرد. وقتی همسرم اومد خواستگاری من فقط من و همسرم و خواهرم میدونستیم که قبلا ( سالها پیش )خواهرم عشق شوهرم بوده.  اون زمان هیچ کدوم به روی هم نیاوردیم ومن به خاطر علاقه ی زیادم هیچی نگفتم اما خود همسرم یک هفته بعد از عقدمون این موضوعو به من گفت البته فکر میکرد من در جربان نبودم. گفت الان بهت میگم که اگه زمانی با شیطنت اطرافیان چیزی فهمیدی سو تفاهم نشه برات و مطمئن باش الان از اون علاقه هیچی نمونده و فقط و فقط تو توی زندگیم هستی. الانم بعد از 12 سال خداروشکر حتی نشده یک بار شوهرم حرفی بزنه یا کاری بکنه که منو حساس کنه در این موضوع. 

اینو برای این گفتم که بدونی احساسات زود گذر بچگانه برای مردا خیلی زود تمام میشه  

به خدا میخواستم بگم وقتی پیشت درد ودل میکرد تو راهنماییش میکردی فهمید تو بهترین گزینه هست تو کسی هست ...

اره بخدا چقدر خوب شناختیش همیشه همینو میگه که همون زمان فهمیده از همه لحاظ براش مناسبم البته مانتو میپوشیدم که دیگه چادر گذاشتم . یکبار از زنداییش خیلی ناراحت شدم البته به خودش چیزی نگفتم ولی زنداییش فکر میکرد حتما چغولی میکنم به همسرم زنگ زده بود خودش رو توجیه کنه که قضیه  لو رفت اونبار با همسرم که حرف زدم اشکم درومد عصبانی شد و گفت نمیخواد ضعفمو ببینه و نباید در مقابلشون ضعیف باشم و ... دقیقا مثل حرفای خودت رو زد بعد هم بلایی سر زنداییش اورد که سر گرگ بیابون نیاد