2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 5246 بازدید | 274 پست
یه چیزی بهت میگم ولی خیلی بازش نمیکنم.  شما خودتو بذار جای من .... من یه خواهر بزرگتر دارم که ...

وای خدا پس بگو چرا اونقدر محکم بهم میگفتی زندگی و همسرم مال منن .چون تجربه کمی مشابه داشتی خیلی فهمیده و خانومی که تونستی اونجوری روابط رو مدیریت کنی افرین حالا اگه من بودم اینقدر اشک میریختم و ضعف نشون میدادم که زندگیم بپاشه ممنوووونم پس منم میتونم نگهش دارم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من دخترعمم متاهل بود طلاق گرفت با یه پسر که مجرد بود و دو سه سال ازش کوچیکتر ازدواج کرد، الان یه بچه ...

میدونی جمله اخرت خیلی منو به فکر برده حس میکنم ازش بید نیست بخواد باز به همسرم نزدک بشه نمیخوام پیش داوری کنم و به اون خانوم چیزی نسبت بدم ولی به شدت بهش بدبین شدم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ا ا ا چقدر همسرت شبیه همسر منه .یعنی اصلا بیرونم نمیبره خودمم که اجازه ندارم حتی تا باشگاه برم یا خو ...

اره دیگه همه که شبیه هم نیستن شما میگین کلا زنای خانوادشون همینجورن، مثلا خانواده شوهرم اهل مسافرت نیستن ولی خرید اینارو‌میرن شوهر منم مثل پدرش اهل مسافرت اصلا نیست ولی با بیرون رفتنم کاری نداره، ولی خانواده من ماشالله همه مسافرتین همه بهم گیر میدن میگن شما چرا مسافرت نمیرین وضعشونم خوبه بگیم بخاطر پول هست من با یه لبخند جواب میدم خب نمیاد خودمم عادت کردم، ولی پارسال که مشهد رفتیم بهش خوش گذشت فک مبکرد من خیلی ولخرجم دید نه معمولیم چیزی که قیمتش مناسبه نیاز هست و‌میگیرم خوشش اومد میگفت باز امسالم بریم که من باردار شدم 

حالا این فاز بیرون روی گرفت من نمیتونم برم 😂🤦🏽‍♀️

باشمام همین یکبار بیاد مسافرت بهش خوش بگذره باز میرین

‏دلخوریهای ریز ریز‏ ، بی مهری های بزرگ ‌میاره..
میدونی جمله اخرت خیلی منو به فکر برده حس میکنم ازش بید نیست بخواد باز به همسرم نزدک بشه نمیخوام پیش ...

اینو گفتم چون زنا احمق تشریف دارن

مردا یکی از زندگیشون میره ، میرههه دیگه بهش پیام بدنو زنگ بزنن نههه اصلا

اگه مجرد باشن شاید اینکارو بکنن ولی متاهل شدن اصلا اینکارو انجام نمیدن به من ثابت شد

ولی زنا نهههه اوووف خدا نکنهههه حالا دوس پسر نامزد شوهرشون ازدواج کنه تاااا تهشو در نیارن تا کاری نکنن از دهن اون مرد بشنون اون بهترین زن روی کره زمین هست ول بکن نیستن، البته زنایی که عاشق هستن اینکارو میکنن

اره دیگه همه که شبیه هم نیستن شما میگین کلا زنای خانوادشون همینجورن، مثلا خانواده شوهرم اهل مسافرت ن ...

ولی سخته این تفاوتا البته من خیلی وقته خودم خونه نشینم بخاطر شرایطم و .... خیلی توی جمع مردم نمیرفتم یم پسرم سختشه که به بهانه درساش و ... نذلشتم بفهمم همسرم اهل این چیزا نیست تا پسرمم عادت کنه و کنار بیاد ولی شوهر من خودش خیلی ولخرجه همش باید کنترلش کنم و نذارم زیاد خرج کنه همسرم کلا خیلی حساسه اصلا خوشش نمیاد بیرون باشیم طاقت یه نگاه ساده فروشنده سوپری رو نداره منم با وجود اینکه قبلا مستقل بود چیزی نمیگم حتی خوشش نمیاد یه ب معدنی بخرم تا هست همه چی میذاره خونه وقتیم نباشه برای دکتر بردن پسرم دیگه زنگ میزنه داداش کوچکم و به اون میگه که ببرش بعضی وقتا سخت میشه ولی نه زیاد . مسافرتم ویدونم تحت الحفاظ اگه ببره

اینو گفتم چون زنا احمق تشریف دارن مردا یکی از زندگیشون میره ، میرههه دیگه بهش پیام بدنو زنگ بزنن نه ...

ارسان از دیشب خیلی فکر کردم بعد از عقدمون که خوبیهای همسرمو میبینم همیشه توی ذهنم بود که اون خانوم ضرر کرده که همسرو از دست داده ولی از دیشب کلی سوال توی ذهنمه اون خانوم توی پیاماش بهم گفت وقتی میخواد شوهرش با یه مساله موافقت کنه با یه لحن خاص صداش میزنه بعد برام صداشو فرستاد که اسم شوهرش رو مثلا صدا میزد حتی به شخصی ترین مسایلشون اشاره کرده بود دفعه قبل هم که برای تبریک عقدمون پیام داد همینجوری خیلی پرحرفی کرد و همه خاطرات عقد خودش رو که به نظرش خیلی رومانتیک بود تعریف کرد البته من اصلا ادمی نیستم مقایسه کنم خدا میدونه من عقد محضری خودمو به صد تا عقد انچنانی ترجیح میدم چون میدونم همسرم با وجودی که از مراسم خوشش نمیومد ولی اگه میخواسم موافقت میکرد خیلیم بهم گفت سر مراسم و خرید و مهریه و ... هر چی بگم حرفی نداره ولی خودم نحواستم

ارسان از دیشب خیلی فکر کردم بعد از عقدمون که خوبیهای همسرمو میبینم همیشه توی ذهنم بود که اون خانوم ض ...

اوووو یک عقده ای بیش نیست 😂

داره میسوزه با این مرد ازدواج کردی

چنتا دلیل داره این کاراش یکیش اینه که میدونه هرجی از عقد و پول شوهر و اینجیزاش بگه تو باز حس امنیتی که پیش همسرت داری حاضر نیستی عوض کنی ،شک‌نکن اون خیلی اخلاقای شوهرتو میدونه ،

یکیشم اون دوست داره بهت بگه مثلا شما بیرون نمرین ما میریم شوهرم اینجور اونجور میخواد لج تورو در بیاره تورو با شوهرت درگیر کنه یا حتی منتظر تو پیشش بگی خوشبحالت برای من یکی از اینکارارو‌نکردن

یکی دیگه اینکه فک میکنه این حرفارو شوهرت میخونه متوجه ایی!! حس میکنه این مرد با خوندن این پیاما شاید حسودیش بشه بره سمتش

اوووو یک عقده ای بیش نیست 😂 داره میسوزه با این مرد ازدواج کردی چنتا دلیل داره این کاراش یکیش این ...

همین دقیقا همین حس رو دارم البته وقتی تعریف شوهرمو میکنم خاله همسرم بهم میخنده و میگه اگه من ازش تعریف نکنم پسکی تعریف کنه ولی انصافا همسرم از لحاظ قد و هیکل و چهره تکه توی تمام دوستاش وفامیلمون که حداقل از همه سرتره جوریه توی گروهمون خیلی از دخترا دنبالش بودن از منم واقعا سرتره ولی خب همسر ان خانوم خیلی عادیه نسبت به شوهرم و اینکه واقعا دست و دل بازی و معرفت شوهرمو فکر نکنم همسر اون داشته باشه فقط نمیدونم چرا درک نمیکنه من با اون وضعیت قبل از ازدواجم با این اقا الان دنبال سفر و خرید و.... کارای بچه گونه اون نیستم مثلا موهاش رو رنگ کرده و بدون روسری با لباس باز لب دریا عکس گرفته کلی برام توضیح میده که بخاطر این عکس رفته ارایشگاه و لباس خریده .اخه مگه نمیدید من حتی قبل از عقدمون هیچ زمان عکس خودم پروفایلم نبود اصلا درکش نمیکنم خودش با همسرم بهم زد حالا انتظار داشته که همسرم تا ابد مجرد بمونه ؟ یا بنظرش من خیلی از خودش کمترم لجش گرفته اون اومده سمتم ؟ البته کاراش مهم نیست فردا حتما شمارم رو عوض کردم

اوووو یک عقده ای بیش نیست 😂 داره میسوزه با این مرد ازدواج کردی چنتا دلیل داره این کاراش یکیش این ...

به اینم فکر کردم اوایل همسرم جواب گوشیمو میداد و یه مدت هم شمارم رو گوشی همسرم دایورت بود و ...ولی الان گوشیش از شدت زنگ خوردن هم بسوزه جواب نمیده

گاهی حس میکنم خیلی پشیمونه چون اون زمان که باز بهم برگشته بودن همسرم برام تعریف کرد که این خانوم ازش خواسته براش دوباره گوشی بگیره اخه گوشی قبلیشم اون زمان که نامزد بودن همسر من براش گرفته بود .یه بارم یکی از دوستای مشترکمون گفت این خانوم پول همسرمو میخواسته وقتی شوهرم ورشکسته شده ولش کرده اون زمان بنظرم بی انصافی اومد الان خیلی بدبین شدم نمیخوام حرفی بزنم و گناهی پاک کنم

همین دقیقا همین حس رو دارم البته وقتی تعریف شوهرمو میکنم خاله همسرم بهم میخنده و میگه اگه من ازش تعر ...

وااای تورو خدا شوخی نکن 😂😂 گناه داره دلم براش میسوزه بیچاره عقده ای شد رفت

دقیقا اخلاق خیلییی بچه گونه ای داره 

حتما با شوهرت یه مشورت کوچیک داشته باش میخوایی خطتتو عوض کنی خدایی نکرده باز این موضوع سوتفاهم نشه براش

ولی وجدانن بیخیال این دختر و‌طرز فکر بچه گانش جوری حرف میزنه انگار تو حسرت زندکی و اون داری

فقط به این فکر کن‌الان باید چیکار کنی شوهرت یک درصد کشیده نشه سمت اون زنه دیوانه

وااای تورو خدا شوخی نکن 😂😂 گناه داره دلم براش میسوزه بیچاره عقده ای شد رفت دقیقا اخلاق خیلییی بچه ...

واقعا شوهرم خوش تیپه و خوشگله بهش که میگم خوشگلی چپ چپ نگام میکنه خب خوشش نمیاد اخلاقش مردونه است و میگه مگه دخترم که میگی خوشگلم .شوهرم که میگه خطتم رو عوض کنم ارباب رجوع زنگ میزد ناراحت بود یه مدت خطمو دایورت کرد روی گوشی خودش دیگه زنگا خیلی کم شده با شوهرم راحتم از خداشم هست از اون گروه دخترون لفت بدم یه جورایی دوست داره هیچکی دورمون نباشه میدونم همسرم اصلا نامرد نیست بهم خیانت نمیکنه حتی اگه ذره ایم منو نخواد چون زنشم ممکن نیست طرف هیچ زنی بره البته جواب مشتری خانم رو راحت میده یا توی اینستا دخترا ازش سوال میپرسن جواب میده ها ولی میرسم و نگرانم و حسادت میکنم 

گاهی حس میکنم خیلی پشیمونه چون اون زمان که باز بهم برگشته بودن همسرم برام تعریف کرد که این خانوم ازش ...

اصلا شک نکن پشیمون شده وقتی همسر خانمی مثل تو داره اون و‌میخواد چیکار

ولی یه نصیحت از طرف خواهر کوچیکت تو زندگیت پولارو جمع نکن یعنی هعی بگی نهه خرج نمیکنم شوهرم گناه داره ، به اندازه خرج کن نه شورشو دربیار نه بی نمکش کن

واقعا شوهرم خوش تیپه و خوشگله بهش که میگم خوشگلی چپ چپ نگام میکنه خب خوشش نمیاد اخلاقش مردونه است و ...

پس شکر انقدم غصه نخور به نظر من خطتو‌میخوایی عوض کنی از اون گروه لفت نده حتی اکانتتو‌پاک نکن نزار اون دختره بفهمه خطو عوض کردی بزار در حسرت انلاین شدن تو بسوزه 😝

اصلا شک نکن پشیمون شده وقتی همسر خانمی مثل تو داره اون و‌میخواد چیکار ولی یه نصیحت از طرف خواهر کوچ ...

ممنون عزیزم خانومی از خودته . خب ذاتم حسابگره خسیس نیستم ولی اصلا ولخرج نیستم .البته چون نه مراسم گرفتم نه خرید عروسی کردم یه مدت بعد از عقد همسرم هر چی داشت به اسمم زد الانم حساب مشترک داریم و دخل و خرج همسرم دستمه . البته من همیشه مجبور به پس انذاز بودم چون نمیخواستم از خانوادم کمک قبول کنم میترسیدم عروس ها بعدا منت سر پسرم بذارن  که خرجش رو دادن هر چند پسرم از پدر خودش بهش ارث رسیده ولی اونو برای اینده اش نگه داشتم در کل همیشه با حساب کتاب جلو رفتم الانم نمیتونم تغییر کنم خرج الکی کنم عذاب وجدان میگیرم