2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 5246 بازدید | 274 پست
😪😪چاره ای نیست ,به روی خودت نیار و کاری نکن که خاطرات براش تداعی شه .زمان زیادی هم گذشته و باید تا ...

فراموشش نمیشه .هنوز بخاطر اون خاطرات پیرهن قهوه ای نمیپوشه منم سعی میکنم ندیده بگیرم و من حداقل چیزی یادش نندازم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
استارتر عذر میخوام شرمنده دوست عزیز 

الهی اون نینیت زود بیاد بغلت مهم نیست سوتفاهم پیش میاد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم غصه نخور. متاسفانه بعضیا اصلا شرایط طرف رو درک نمیکنن 

طفلی عذرخواهی کرده بود من ندیده بودم حالمم خیلی بود به دل گرفتم الان منم که شرمنده ام منم زود قضاوت کردم

دوست عزیز اشتباه متوجه شدم کلا شرمندتم همین

منم خیلی معذرت میخوام کامنت زیاد بود متوجه نشدم که رفع سوتفاهم شده دلم گرفت ببخشید برامم خیلی دعا کن قلبت پاکه 🌷🌷🌷

دشمنت شرمنده...پیش میاد گاهی این سوتفاهم ها 

اره ولی خوبه که رفع شد ممنون از همگی

اول بد توضیح دادی فک کردم هوو هستی و زن اول هست هنوز

اینقدر عصبی بودم که نمیفهمیدم چکار کنم برای اولین باربعد از سالها به خودکشی فکر کردم

نمیدونم پستامو خوندی یا نه همون اولین پست دیدم فک کردم زن دکمی یعنی هنوز اولی هست اخه تایپیک اون خا ...

الهی من برات بمیرم توی بارداری ادم خیلی حساس میشه منم ناخواسته باعث شدم عصبی بشی ببخشید .به مرحله عقد نرسیده جدا شدن منم چون با اون خانوم دوست بودم شوهرم پیشم درددل میکرد یه مدتم واسطه شدم بهم برگشتن ولی باز نتونستن ادامه بدن خب توی دلخوری و بحثاشون خیلی حرفا ردوبدل شده بود که اذیتشون میکرد و جفتشونم گفتن دیگه چیزی بینشون مثل قبل نمیشه و ... بازم جدا شدن . خدا کنه همه به ارامش برسن

تو مشخصاتت خوندم روان درمانی به نظرم الان تو برای بار دوم ازدواج کردی و نباید شکست بخوری ازدواجتون مشخصه که اشتباه بوده نمیخوام ناراحت شی اما خب بپذیر در ثانی چون بزرگتری سعی کن از لحاظ زیبایی افول نکنی و بعدم سریعتر برو سر خونه زندگیت دوران عقد کلا خوب نیست برا شما بدتر برین عروسی کنید و از همه لحاظ تامین شه و بچه دار شین خودبه خود فراموش میشه

به نظرموتو تلگ رام دیلیت اکانت کن و شمارهدایرانسل وارد تل گرام شو

تلگرام که ندارم .واتساپ دارم چون شهر محل کار همسرم دوره برام عکساشو میفرسته .شمارمو عوض میکنم با شماره جدید نصب میکنم به هیچکسم نمیدم مگه اعضای درجه یک خانواده . دیگه تحمل ندارم امشب به اخر خط رسیده بودم

تلگرام که ندارم .واتساپ دارم چون شهر محل کار همسرم دوره برام عکساشو میفرسته .شمارمو عوض میکنم با شما ...

برو شهر محل کار همسرت زندگیتو شروع کن هر چی دیرتر بدتر ه ناخوداگاه جا برا اون خانوم باز میشه

تو مشخصاتت خوندم روان درمانی به نظرم الان تو برای بار دوم ازدواج کردی و نباید شکست بخوری ازدواجتون م ...

کوزه گرم و خودم از کوزه شکسته اب میخورم . بالاترین ریسکو انجام دادم و سختیای زیادی داره پای احساسمم وسطه استانه تحملم کم شده . الانم از همه جهت تامینه فقط مشکل دوری رو دارم یکم طول کشید تا کارش اوکی شد قبل از عقد خیلی دل ب کار نمیداد و بعد از بهم خوردن نامزدیش ورشکست شد تابستون دیگه میریم سر زندگیمون . همه جوره خیلی زندگی دوسته فقط هنوز این خانوم توی ذهنشه . زیباییم از بس این مدت اعصابم داغون بوده بهم ریختم البته خب سن انکار ناپذیره مصوصا که قبلش هم زندگی پرتنشی داشتم ...

برو شهر محل کار همسرت زندگیتو شروع کن هر چی دیرتر بدتر ه ناخوداگاه جا برا اون خانوم باز میشه

حتما میرم بخاطر همین قضایا دارم از امکانات و کارم و رفاهم میگذرم میرم شهر غریب و کوچک ولی مهم نیست فقط مدرسه پسرم تموم بشه امسال میرم