2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 5246 بازدید | 274 پست
هر زنی با هر شرایطی حقِ داشتن ِ زندگی خوب رو داره شما هم لیاقت زندگی خوب رو داشتی. لقمه بزرگ تر چیه ...

از بس تو سرم زدن دیگه اعتماد بنفسم رفته . منو اینقدر میشناسه که من حرف نمیزنم ولی خودش مرتب میگه که براش مهمم و هیچکس مثل خودم نمیتونست باهاش زندگی کنه و ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
به مادرشوهرم حق میدم کنار نیاد خودمم مادرم ولی باور کنین یکی پیدا بشه مثل خودم اینقدر پسرمو بپرسته ا ...

مادرشوهره دیگه، بالاخره انتظارخاصی نباید ازش داشت!

والا من خودم عروسشون نشده بودم باصدتا روش میخاسن سر به تنم نباشه حالا تموم شد،خیالشون راحت شد، چیکار میشه کرد ! 

اهمیت نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بذارشون کنار....لزومی نداره باهاش رفت وامدکنی....یه دوست بوده دیگه....من کلابااون شخص که گفتم ...

اینو که حتما کنار میذارم دیگه نمیتونم تحملش کنم بعد عقدمون دو بار  پیام خصوصی داده هر دوبارم بنظرم فقط خواسته بهم پز بده و جوری بوده که حس کردم میخواد از خوشبختیش پیش همسرم حرف بزنم .

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اینو که حتما کنار میذارم دیگه نمیتونم تحملش کنم بعد عقدمون دو بار  پیام خصوصی داده هر دوبارم بن ...

اره افرین....جلوهمسرتم حرفشونزن....نذارهمسرتم  ازش حرف بزنه...موفق باشی گلم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
مادرشوهره دیگه، بالاخره انتظارخاصی نباید ازش داشت! والا من خودم عروسشون نشده بودم باصدتا روش میخ ...

مادر شوهرم که اره مادرشوهره بالاخره بازم میتونم درکش کنم ولی حالا جالبه ها این خانوم که خودش مادرهمسرمو کامل میشناسه از اخلاق تند همسرمم خبر داره خودش نتونسته بسازه و رفت حالا انگار پشیمونه

اره افرین....جلوهمسرتم حرفشونزن....نذارهمسرتم  ازش حرف بزنه...موفق باشی گلم

من که چیزی نمیگم همسرمم حرفشو نمیزنه بازم ممنونم

خب چون شمارو میشناسه که حرفی نمیزنی، هعی میگه میره رو اعصابو ارامشت!!!

بدترین اخلاقم همینه که زبون اعتراض ندارم و میخوام همیشه روابط اروم ونرمال باشه بیش از حد صلح طلبم

مادر شوهرم که اره مادرشوهره بالاخره بازم میتونم درکش کنم ولی حالا جالبه ها این خانوم که خودش مادرهمس ...

پشیمونه ولی چاره ای نیست! 

انگار باید همه رو درک کرد، ولی کاش بقیه هم آدم رو درک کنن وتشخیص بدن کجا وبا چه شخصی میخان ارتباط داشته باشن.

وقتی اومد همون کریه کنی بد نیست شاید متوجه بشه شما خیلییی بهش علاقه داری

میدوونه صد بار اعتراف کرده توی کل دنیا فقط منم که اینجوری بهش علاقمندم

پشیمونه ولی چاره ای نیست!  انگار باید همه رو درک کرد، ولی کاش بقیه هم آدم رو درک کنن وتشخیص بد ...

اره دیگه واقعا انگار فقط ماییم که باید درک کنیم . بخوام منصف باشم واقعا حق داره پشیمون باشه همسرم درسته تنده ولی خیلی خوبه .فکر میکنم تازه بعد از عقد اون خانوم قدر دونستن

شوهرتون و اون خانوم عقد نبودن؟؟؟ اون خانوم هنوز عروسی نکرده؟؟؟

ببخشید دیر جواب دادم نه عقد نبودن توی همون مرحله خواستگاری و نامزدی بهم خورد .الانم هم ما هم اون خانوم عقد بسته ایم هنوز عروسی نکردیم اون خانوم یکسال قبل از ما عقد کردن

خدا دل ایشونم آروم کنه مشکل شماروهم حل😘💜

الهی آمییییبن💐