2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 5246 بازدید | 274 پست
شماره کاریمه خیلی ساله شمارمه . همسرم همون زمان که اومد خواستگاری از گروه بیرونم کرد گروه مختلط بود ...

اها بله وقتی شماره کاریه حق داری.

عزیزم اینم یه نشونه مثبت دیگه اینقد غصه نخور براش مهم بودی دوس نداشته تو همچین گروهی باشی.

بنظرمنم لفت بده میتونی بگی تعداد گروهام زیاده و وقت نمیکنم پی ام بخونم برام سخته یا دلایل اینچنینی.

الهی عزیزم من که کاری نکردم، وظیفه هر آدمیه مشکل همجنسش رو درک کنه😘 عزیزم بعضی دعاها هست که تو قرا ...

ممنوووونم حتما میخونم خدا کنه که همه دلش مال خودم بشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اها بله وقتی شماره کاریه حق داری. عزیزم اینم یه نشونه مثبت دیگه اینقد غصه نخور براش مهم بودی دوس ند ...

تابستون که بریم خونه خودمون دیگه نمیذاره برم سرکار .ولی به همین زودی باهاشون خداحافظی میکنم و شمارمو عوض میکنم واقعا هم همسرم خیلی خوشش نمیاد از گوشی و ..‌

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
نمیدونی امشب جون دادم وقتی چهره همسرمو دیدم که اونجوری به عکس اون خانوم نگاه میکرد میخواستم فقط داد ...

وقتی اومد همون کریه کنی بد نیست شاید متوجه بشه شما خیلییی بهش علاقه داری

‏دلخوریهای ریز ریز‏ ، بی مهری های بزرگ ‌میاره..
بخدا همسرم ماهه جای همه نداشته های منو و پسرمو پر کرده همین که باهامه کمک خدا بوده فقط نمیدونم شاید ...

نه عزیزم هیچکسی دوست نداره کس دیگه ای توقلب همسرش باشه منم بخدااگه شوهرم به یه ۷انوم دیگه لبخندبزنه میمیرم خداروشکرشوهرتون آقاست مطمئن باش اگه زندگیتوبسپاری به خداهیچکسی نمیتونه هیچ کاری بکنه فقط تاآخرش باخداباش حالاچرارفت بیرون شوهرت شایددوست نداره دیگه شماباهاش چت کنی

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
نمیشه با همسرتون حرف بزنین درباره ی این موضوع؟ 

طاقت ندارم اسم اون خانومو‌جلو همسرم ببرم خودم در جریان همه چی بودم نمیدونستم اینقدر سخته اینقدر میخواستمش که همه فکرم این بود بهش برسم میگفتم مال من باشه هیچی مهم نیست البته تا بعد از عقد حرفی از علاقه قبلیم بهش نزده بودن

اره یه گروه دوستی بودیم دیگه شماره همو داریم البته من پاک کردم ولی ایشون هنوز دارن دیگه پروفایلمو خص ...

شماهرچی بوده شرایطت، خودهمسرت دیده وشماروگرفته....به مادرشوهرتم ربطی نداره....ازنامزدقبلی همسرت کلافاصله بگیر....همین....من یه نفرتوفامیل همسرم بودکه همسرمودوس داشته ولی همسرم ازش متنففففره....ازهمه چیش...حتی مادردختره بمن گفت که همسرت حتی خواستگاری هم نیومدولی مادوستش داشتیم....الان اون شوهرکرده وبچه داره...ولی هرجاماروببینه حتی یواشکی همه حواسش به ماست....من اصلابهش محل نمیدم....ولی رومخمه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
نه عزیزم هیچکسی دوست نداره کس دیگه ای توقلب همسرش باشه منم بخدااگه شوهرم به یه ۷انوم دیگه لبخندبزنه ...

شوهرم خیلی مرده اون خانوم عکس پروفایلش خودشه و همسرش .از گردن شوهرش اویزون شده عکس گرفته خب همسرم نتونست اون عکس رو هضم کنه هر چی باشه عشق اولش بوده یادمه زمانی که نامزدیشون بهم خورد چقدر همسرم داغون شد ...

شماهرچی بوده شرایطت، خودهمسرت دیده وشماروگرفته....به مادرشوهرتم ربطی نداره....ازنامزدقبلی همسرت کلاف ...

به مادرشوهرم حق میدم کنار نیاد خودمم مادرم ولی باور کنین یکی پیدا بشه مثل خودم اینقدر پسرمو بپرسته از خدامه . درک میکنم چقدر رو مخن حالا این خانومم هی از علاقه بین خودش،و همسرش میگه هی پرحرفی میکنه درحالیکه برعکس من اصلا پرحرف نیست .بنظرم با شوهرش مشکل داره که هی از رابطشون و مسافرتاشون و ... میگه

ممنون عزیزم سیوش کردم و گذاشتم توی علاقه مندیا خیلی ماهی 💖

به مادرشوهرم حق میدم کنار نیاد خودمم مادرم ولی باور کنین یکی پیدا بشه مثل خودم اینقدر پسرمو بپرسته ا ...

بنظرم بذارشون کنار....لزومی نداره باهاش رفت وامدکنی....یه دوست بوده دیگه....من کلابااون شخص که گفتم اصلارفت وامدنداریم...

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤