بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اها بله وقتی شماره کاریه حق داری. عزیزم اینم یه نشونه مثبت دیگه اینقد غصه نخور براش مهم بودی دوس ند ...
تابستون که بریم خونه خودمون دیگه نمیذاره برم سرکار .ولی به همین زودی باهاشون خداحافظی میکنم و شمارمو عوض میکنم واقعا هم همسرم خیلی خوشش نمیاد از گوشی و ..
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
طاقت ندارم اسم اون خانوموجلو همسرم ببرم خودم در جریان همه چی بودم نمیدونستم اینقدر سخته اینقدر میخواستمش که همه فکرم این بود بهش برسم میگفتم مال من باشه هیچی مهم نیست البته تا بعد از عقد حرفی از علاقه قبلیم بهش نزده بودن
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
اره یه گروه دوستی بودیم دیگه شماره همو داریم البته من پاک کردم ولی ایشون هنوز دارن دیگه پروفایلمو خص ...
شماهرچی بوده شرایطت، خودهمسرت دیده وشماروگرفته....به مادرشوهرتم ربطی نداره....ازنامزدقبلی همسرت کلافاصله بگیر....همین....من یه نفرتوفامیل همسرم بودکه همسرمودوس داشته ولی همسرم ازش متنففففره....ازهمه چیش...حتی مادردختره بمن گفت که همسرت حتی خواستگاری هم نیومدولی مادوستش داشتیم....الان اون شوهرکرده وبچه داره...ولی هرجاماروببینه حتی یواشکی همه حواسش به ماست....من اصلابهش محل نمیدم....ولی رومخمه
نه عزیزم هیچکسی دوست نداره کس دیگه ای توقلب همسرش باشه منم بخدااگه شوهرم به یه ۷انوم دیگه لبخندبزنه ...
شوهرم خیلی مرده اون خانوم عکس پروفایلش خودشه و همسرش .از گردن شوهرش اویزون شده عکس گرفته خب همسرم نتونست اون عکس رو هضم کنه هر چی باشه عشق اولش بوده یادمه زمانی که نامزدیشون بهم خورد چقدر همسرم داغون شد ...
شماهرچی بوده شرایطت، خودهمسرت دیده وشماروگرفته....به مادرشوهرتم ربطی نداره....ازنامزدقبلی همسرت کلاف ...
به مادرشوهرم حق میدم کنار نیاد خودمم مادرم ولی باور کنین یکی پیدا بشه مثل خودم اینقدر پسرمو بپرسته از خدامه . درک میکنم چقدر رو مخن حالا این خانومم هی از علاقه بین خودش،و همسرش میگه هی پرحرفی میکنه درحالیکه برعکس من اصلا پرحرف نیست .بنظرم با شوهرش مشکل داره که هی از رابطشون و مسافرتاشون و ... میگه