2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 5246 بازدید | 274 پست
عزیزم حرفتون زشته دل آدم میشکنه

نه حقیقت محضه حقیقتم تلخه قبل از عقدم همه بهم گفتن نکن گفتم لقمه بزرگتر از دهنمه بعضی وقتا حس میکردم حرفشون درست بوده ولی امشب به همین نتیجه رسیدم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بلاک نکن ! پیاماشو دیر به دیر جواب بده تا خودش کم کم به نتیجه برسه نباید پام بده.  میدونم که ...

همین رو بگو نمیدونم چرا ولم نمیکنه هر بارم کلی از همسرش تعریف میکنه نمیدونم چرا منو بحال خودم نمیذاره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انگار واقعا رو اون زندگی نشستم حس میکنم همسرم متعلق به اون خانومه نه من

خدا بهتر میدونه کی به کی تعلق داره، شما درست ترین جایی نشستید که میتونستید بشینید .. هر ازدواجی قبل از محکم شدن در این دنیا، دستورش از جای دیگه صادر میشه، مطمئن باشید خدا کار اشتباه نمیکنه   

سعی کنید عکسای بی طرف و بدون متن برای پروفایل انتخاب کنید، من از یه زمان به بعد بجز یه صفحه سفید نذا ...

دیگه همینکارو میکنم قبلش عکس پسر خودم و همسرم بود

خدا بهتر میدونه کی به کی تعلق داره، شما درست ترین جایی نشستید که میتونستید بشینید .. هر ازدواجی قبل ...

الهی هر چی میخوای خدا بهت بده اینهمخ اشک ریختم اروم نشدم چند بار نظرتون رو خوندم اروم شدم ازشم اسکرین شات گرفتم که داشته باشم

نه حقیقت محضه حقیقتم تلخه قبل از عقدم همه بهم گفتن نکن گفتم لقمه بزرگتر از دهنمه بعضی وقتا حس میکردم ...

هر زنی با هر شرایطی حقِ داشتن ِ زندگی خوب رو داره شما هم لیاقت زندگی خوب رو داشتی. لقمه بزرگ تر چیه اخه.. 

به نظرم باهاش از فکرات حرف بزن 

بگذار عشق خاصیت تو باشد  
همین رو بگو نمیدونم چرا ولم نمیکنه هر بارم کلی از همسرش تعریف میکنه نمیدونم چرا منو بحال خودم نمیذار ...

میشه بپرسم چرا شمارتو عوض نمیکنی؟ ازاون گروه لفت بده !دیلیت اکانت کن و شمارت رو عوض کن

😢💜

خیلی بزرگوار و بامعرفتی ادمایی مثل شما خیلی کمن🌹

به نظرم فقط وفقط ازخدابخواه تامیتونی نذرودعاکن ازته دلت خالصانه مطمئن باش خداکمکت میکنه وبهترین پشتیبانته همین

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

خودتو ناراحت نکن 😔😔 چه دنیایی شده هیچکس ارامش نداره چرا اینجور شدیم

نمیدونم چی بگم ولی میدونم حسادت خیلی بده من خودم به شخصه دیوانه میشم بفهمم چیزی که برای منه نصفه نیمه برا من باشه امیدوارم زمان همه چیو حل کنه

شمام پروفایلتون و عکسایی از طبیعت و‌اینا بزارین عکسای خودتون با همسرتون نزارین چون وقتی من خودمو میگم یکی کاری کنی عصبی بشم میزنم همه چیو خراب میکنم یک درصد حسادت اون دخترو زیاد کنین شاید به همسرتون پی ام بده سعی کنین تو همون‌گروه زیاد حرف نزنین ریسنتلی کنین تا نتونه بفهمه کی انلاین هستین

‏دلخوریهای ریز ریز‏ ، بی مهری های بزرگ ‌میاره..
میشه بپرسم چرا شمارتو عوض نمیکنی؟ ازاون گروه لفت بده !دیلیت اکانت کن و شمارت رو عوض کن

شماره کاریمه خیلی ساله شمارمه . همسرم همون زمان که اومد خواستگاری از گروه بیرونم کرد گروه مختلط بود خوشش نمیومد .یه گروه دخترونه زدن خانما منم بردن دیگه مگه به بهانه اینکه شوهرم خوشش نمیاد شماره عوض کنم

خیلی بزرگوار و بامعرفتی ادمایی مثل شما خیلی کمن🌹

الهی عزیزم من که کاری نکردم، وظیفه هر آدمیه مشکل همجنسش رو درک کنه😘

عزیزم بعضی دعاها هست که تو قران باعث مهرومحبت بین زنوشوهر میشه بنظرم اونهارو بخون وازخدا بخاه مهرتو توی دلت شوهرت بذاره عاشقت بشه ان شاالله مشکلت حل شه، یه سرچ کنی تو گوگل میاد

خودتو ناراحت نکن 😔😔 چه دنیایی شده هیچکس ارامش نداره چرا اینجور شدیم نمیدونم چی بگم ولی میدونم حسا ...

نمیدونی امشب جون دادم وقتی چهره همسرمو دیدم که اونجوری به عکس اون خانوم نگاه میکرد میخواستم فقط داد بزنم ولی نمیشد فقط خودمو انداختم تو حموم که کسی نفهمه هنوزم اقا خونه نیومده تا نیاد بهش پیام نمیدم اصلا نمیتونم بدون بغض نگاش کنم دارم بال بال میزنم ...

به نظرم فقط وفقط ازخدابخواه تامیتونی نذرودعاکن ازته دلت خالصانه مطمئن باش خداکمکت میکنه وبهترین پشتی ...

بخدا همسرم ماهه جای همه نداشته های منو و پسرمو پر کرده همین که باهامه کمک خدا بوده فقط نمیدونم شاید خیلی پرتوقع شدم