2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 5246 بازدید | 274 پست
وااای چرا میزاری اون داشته باشه تورو

یه گروه دوستیم نمیشه عکس العمل نشون بدم که بگن فلانم و ...خبر مرگم صبوری میکنم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی نامزد سابق همسرتون شمارتون داشته باشه نزارین چک کنه شمارو

اره یه گروه دوستی بودیم دیگه شماره همو داریم البته من پاک کردم ولی ایشون هنوز دارن دیگه پروفایلمو خصوصی میکنم طاقت ندارم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

[QUOTE=49758981]عزیزم میگن که چون نامزد سابقش 9 سال دوسته خودم بوده شمارشو داره[وسط اخلاقیات و حسادتام گیر کردم

منم همین!!!!

مگه منم دیگه همین کارو کنم

بیچاره رو زندگی کسی نشسته که

انگار واقعا رو اون زندگی نشستم حس میکنم همسرم متعلق به اون خانومه نه من

البته شمام به نظرم اوضاع دلچسبی ندارین از شوهرتون بزرگترین و یه پسر دارین در حالی که شوهرتون عقدم نک ...

بدترین شرایط ممکن رو دارم که الان فکر میکنم دلیل انتخاب شدنم همین بود با این اوضاعم همه جوره با همه چی کنار میام صدامم درنمیاد یعنی هیچ زمان حق هیچ اعتراضی ندارم قبلا فکر میکردم کمی بهم کشش داره که انتخابم کرده امشب همه باورهام بهم ریخته خیلی بدبین شدم

قضاوت درست نیس ولی اینطور بنظر میاد مقصر همه ی اینها همسرشما و اون خانوم هستن که برای هم نجنگیدن ، ودوم اینکه قبل ازاینکه کامل همو پاک کنن ازدواج کردن.

وای خدا که چقد آدمها دلاشون یه طرفه جسمشون یه طرفه. 

خیلی دردناکه😔