2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 5246 بازدید | 274 پست
منم تو این زمینه ها حسودم، عکس العمل های بدی هم نشون میدم .. اگه بخوام تو خودم بریزم انقدر مشخصه که ...

من فقط اشک میریزم و درد میکشم شوهرمم میفهمه و فقط کنارم میشینه البته بعد از اینکه اشکامو ریختم جلوش افتابی میشم ولی اینبار نتونست بمونه ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مال من زنش بود حدود یه سال وسیله ها نو بودن همه ولی من عوض کردم همه رو ما پسر جهاز میده و وسیله مال مرده خانواده شوهرن میگفتن نمیشه وسیله ها یه سال نیست کار کرده منم همه رو انداختم انباری بجز ال سی دی و قالی 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
ممنون که درکم میکنی نه خودشون که مشکل نداشتن . یه مدتم قبل از عقدمون همسرم خیلی بد مریض شد اون خانوم ...

درسته ، منم تا مرز ازدواج ب یکی دیگه پیش رفتمو برگشتم ، وقتی یکی دیگرو دوس دارم چرا پسرمردمو بدبخت کنم، الانشم رو هوا ام.

ولی دوستم بنظرم وقتی میبینی همسرت هنوزم بهش حساسه بهتره اصلا حتی درحد اسم تو زندگیتون نباشه چه برسه چت ، اینطوری اول برای خودت وبعد برای همسرت بهتره

منم همچین حس های دارم عزیزم .بخصوص به رابطه .ج ن ..... فک میکنم خیلی بدم میاد که زن داشته ولی خب منم ...

چی بگم بخدا در حدی داغونم که حتی میخواستم رگمو بزنم . بخدا من توی زندگیم همه انگیزه و دلخوشیم شوهرمه .منم ازدواج دوممه اولی که اینقدر زجرم دادن که دیگه از همه فراری بودم اینقدر بهم محبت کرد که دلبسته شدم بخدا حقم نیست منم ادمم ارامش میخوام

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
مادر شوهرتون چرا به هیچکس رضایت نمیده  

منو که حق داشت و داره که رضایت نده من ازدواج دوممه یه پسر دارم از شوهرمم بزرگترم

خودتو ضعیف نشون نده برا زندگیت بجنگ عزیزم .من هزار تا بدبختی سرم اومد موندم سر زندگیم و به این حرفا هم گوش ندادم که قبلا کیو میخاسته و با زنش بوده حرص خوردم ولی ضعف نشون ندادم 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
درسته ، منم تا مرز ازدواج ب یکی دیگه پیش رفتمو برگشتم ، وقتی یکی دیگرو دوس دارم چرا پسرمردمو بدبخت ک ...

میدونم ولی چطوری بعد ۹ سال دوستی جواب اون خانومو ندم یا بلاک کنم ؟ البته خیلی کم پیام میده ولی خب حواسش هست

خودتو ضعیف نشون نده برا زندگیت بجنگ عزیزم .من هزار تا بدبختی سرم اومد موندم سر زندگیم و به این حرفا ...

الانم به روی خودم نمیارما همسرمم بیاد عادی رفتار میکنم ولی دیگه نمیکشم

امشب عکس پسر خواهرشوهرمو گذاشتم پروفایلم . اون خانوم هم پیام داد و تبریک گفت فکر کرد پسر خودمونه داش ...

وااای چرا میزاری اون داشته باشه تورو

‏دلخوریهای ریز ریز‏ ، بی مهری های بزرگ ‌میاره..
درسته ، منم تا مرز ازدواج ب یکی دیگه پیش رفتمو برگشتم ، وقتی یکی دیگرو دوس دارم چرا پسرمردمو بدبخت ک ...

🌹💝

میدونم ولی چطوری بعد ۹ سال دوستی جواب اون خانومو ندم یا بلاک کنم ؟ البته خیلی کم پیام میده ولی خب حو ...

بلاک نکن !

پیاماشو دیر به دیر جواب بده تا خودش کم کم به نتیجه برسه نباید پام بده.

میدونم که 9 سال دوستتون بوده ولی ایشون هم حتما شرایط رو درک میکنن هیچ عقلی این ماجرا رو نمیپذیره عزیزم که شما باعشق سابق همسرت رابطه صمیمی داشته باشی!!

میدونم ولی چطوری بعد ۹ سال دوستی جواب اون خانومو ندم یا بلاک کنم ؟ البته خیلی کم پیام میده ولی خب حو ...

سعی کنید عکسای بی طرف و بدون متن برای پروفایل انتخاب کنید، من از یه زمان به بعد بجز یه صفحه سفید نذاشتم برای پروفایلم، در این حد هم دوست ندارم رصد کنن و چیزی بتونن ازم کشف کنن