2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 5246 بازدید | 274 پست
اونم به نظرم میاد دلش اینوره امشب اولین جمله اش این بود که نوزاد چقدر شبیه باباشه

پس مدام پروفایلتون رو چک میکنه معلومه اما به هر حال واقعا نمیدونم چی بگم شرایطت خیلی سخته. اون بچه نداره؟؟؟

میشه بگی چرا جدا شدن

خانواده همسرم اصرار داشتن با دختر خالش ازدواج کنه ولی همسرم و این خانوم باهم دوست بودن و بهم علاقه داشتن دیگه سر مهریه و ... اینقدر خانوادش سنگ انداختن تا خانواده اون خانومم لج کردن . این وسط شوهرم از شدت عصبی شدن سیگاری شده بود و مشروب میخورد یه دفعه همه گفتن معتاد شده و ... اخلاق همسرم کمی تنده و خیلی هم حساسه و دل سیاه از یه طرفم مادرهمسرم مرتب به اون خانوم زنگ میزدن و بد بیراه میگفتن که پسرشون رو ازشون دارن میگیرن اینجوری شد که اون خانوم کم اورد و پا پس کشید . البته ۲_۳ سال این قضایا طول کشید

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثل کف دستم میشناسم شوهرمو . نشستم تو حموم دارم خون گریه میکنم که کسی نفهمه چه مرگمه تا نمک به زخمم ...

😪😪چاره ای نیست ,به روی خودت نیار و کاری نکن که خاطرات براش تداعی شه .زمان زیادی هم گذشته و باید تا الان فراموش میشد

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
پس مدام پروفایلتون رو چک میکنه معلومه اما به هر حال واقعا نمیدونم چی بگم شرایطت خیلی سخته. اون بچه ن ...

اره دیگه چک میکنه برای عقدمونم تبریک گفت . نه بچه نداره میگفت به این زودی نمیخواد عروسی بگیره و فلان

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چرا باید کار به اینجا بکشه، شکنجه های زیر پوستی برای حداقل 4 نفر    

از مادرهمسرم بپرس

عزیزم مطمین باش خیلی دوست داره ک بخاطر تو توروی خانوادش وایساده

دوسم که داره خیلی محبت داره ولی خب نمیتونم که خودمو گول بزنم یه زمانی خیلی زیادعاشق اون بوده

بنظرمنم حق داری نگران و ناراحت باشی چون میگی بخاطر خانواده هاشون مجبور شدن ازهم جدا بشن.پس خودشون باهم مشکل نداشتن

منم بخاطر خانواده جدا شدم ولی هنو طرفمو دوس دارم واونم دوسم داره! البته نه عقد بوده نه عروسی فقد یه رابطه که قرار بود ب ازدواج برسه وازاون علاقه های اتیشی !

عزی م نقطه ضعف نشون نده من حتی خاهر شوهرام اسم زن قبلیشو میارن میخندم حتی گفتن وای بهترین زن بود منم ...

منم همین مکافات رو دارم البته فقط مادر همسرم و زنداییش مرتبا اونو و کل دخترهای دنیا رو یاداوری میکنن و تو سرم میزنن با زنداییش که قطع رابطه ام ولی مادرشوهرم خب نمیشه اونم‌حق داره من عروس دلخواهش نیستم . منم فقط نگاه میکنم و سکوت

دوسم که داره خیلی محبت داره ولی خب نمیتونم که خودمو گول بزنم یه زمانی خیلی زیادعاشق اون بوده

منم همچین حس های دارم عزیزم .بخصوص به رابطه .ج ن ..... فک میکنم خیلی بدم میاد که زن داشته ولی خب منم ازدواج کردم قبلا و مسلما خودمو قانع میکنم که این فکرا الکیه مطمعن باش دوست داره که باهات زندگی میکنه اصلا اسمشو نبر یا در موردش حرف نزن تز خودت ضعف نشون نده 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
منم همین مکافات رو دارم البته فقط مادر همسرم و زنداییش مرتبا اونو و کل دخترهای دنیا رو یاداوری میکنن ...

بیخیال بابا من دهنشونو بستم بی خاصیت ها رو .با فضولی هم کل وسیله های خونه رو عوض کردم نود درصدشو 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
بنظرمنم حق داری نگران و ناراحت باشی چون میگی بخاطر خانواده هاشون مجبور شدن ازهم جدا بشن.پس خودشون با ...

ممنون که درکم میکنی نه خودشون که مشکل نداشتن . یه مدتم قبل از عقدمون همسرم خیلی بد مریض شد اون خانوم ازم احپابش رو میپرسید .نمیخواست از خودش بپرسه یا توی گروه چیزی بگه و .... . بخدا جوابشو که میدادم اب میشدم از غصه .وقتی عقد بستیم خیلی خوشحال بودم ولی امشب با همه سلولهای بدنم فهمیدم اشتباه کردم