2777
2789
عنوان

چطوری پولمو از بابام پس بگیرم

63 بازدید | 6 پست

سلام

بابام ی آدم بی عرضه و بد اخلاقه همیشه هم بیکاره

من ی مقدار پول داشتم دادم دست مامانم 

الان مامانم گفت واسه خونه خرج شد 

دنیا رو سرم خراب شد

پولو گذاشته بودم واسه باشگاه الان فهمیدم هیچی ندارم 

چیکار کنم؟بابام خیلی آدم عوضی هست اصلا دوست ندارم پولمو ببخشم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

اینروزها همه تو خرج خونه لنگ ان و نیاز به کمک مالی دارن 

بنده خدا واسع خونه خرج کردع حتما واسه پس دادنش فکری کرده

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اینروزها همه تو خرج خونه لنگ ان و نیاز به کمک مالی دارن بنده خدا واسع خونه خرج کردع حتما واسه پس داد ...

نمیتونه بده میدونم

مگه کمرش بریده خب  بره سر کار

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونه بده میدونممگه کمرش بریده خب بره سر کار

شما شاغلی ؟

پدرتون بیکارع ؟

خوب عزیزم پولتو نمی دادی دستش تو کارت خودت نگه میداشتی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
شما شاغلی ؟پدرتون بیکارع ؟خوب عزیزم پولتو نمی دادی دستش تو کارت خودت نگه میداشتی

آره اون بیکاره

منم گاهی اوقات سر کار میرم 

آره اون بیکارهمنم گاهی اوقات سر کار میرم

پس خرج رو چه کار می کنین؟

پس خرج رو چه کار می کنین؟

من و مامانم