2777
2789
عنوان

خدایی شما حسودیتون میشد یا نه

657 بازدید | 67 پست

فکر کنید خودتون از ی خانواده پولدار باشید و زن کسی شده باشید ک خانوادش وضع مالی خوبی ندارن اما پسر خودش نسبتا خوبه . 

بعد ی خواهر شوهر دارید ک زیاد قیافه نداره 

و با ی پسر فوق پولدار فوق پولدار دوسته و میخاد بگیرتش 

خدایی بگید بدون طعنه زدن 

ی لحظه بگید اگه شما بودید حسودیتون میشد یا نه ؟ 

نگید ک انتخاب خودت بوده و فلان 

منطقی ج بدید 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

نه والا

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

No

پرواز 1 و 20 🖤🕊 #ایران مرد ❤ژنرال سرباز 🖤 امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ما چی رو داریم حفظ میکنیم همون دختر کم حجاب دختر منه دختر ما و شماست✅ نه دختر خاص ما و شما دختر ماست جامعه ماست❤ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

حالا خواهر شوهر اینو از کجا پیدا کرده 

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 

منطقیش همینه که انتخاب خودت بوده

اگه میدیدم خواهرشوهرم منطقی تر و باهوش تر از منه و انتخاب خوبی کرده و من نتونستم بکنم، شاید حسودیم میشد😃

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نه خیلیم خوشحال میشم ازخوشبختی بقیه هیچوقت زندگیموبازندگی کسی مقایسه نمیکنم اونم ک هنوزازباطن زندگی آیندش نمیدونین چطورحسودی میکنی گلم 

نخواستین بشه دیدین شد   

من فک میکنم چون خانوادت خیلی پولدارن و این برات چیز مهمی تو خانوادش بالا میگیری خودتو  به خاطر پولداری الان حسادت میکنی ب خواهر شوهرت چون نمیتونی ببینی اون وضعش خوب بشه