2777
2789
عنوان

خدایی شما حسودیتون میشد یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 67 پست
اره دیگه شانس ما معمولی قسمتمون بشه شانس اون خر پول

واقعا دلم نمیخاد اینجا طعنه و تیکه کسیو بشنوم 

ولی خب خودشون وضع مالیشون بده و پسره تو پول غرقه 

من ک خانوادم آنقدر بالا بود همچین کسی گیرم نیومد با اینکه خدایی قیافه هم دارم 

ولی اون اینطوری ... 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
منطقيش اينه كه انتخاب خودت بوده

ی وقتا چاره ای جز این نداری 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم حسودی نیستم ولی تو همچین موقعیتی افتادم. و صادقانه میگم با اینکه عاشق شوهرم هستم ولی ته دلم یجوری شد حس اینکه چرا بعضیا با سر میرن تو عسل  ....

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

حالا خواهر شوهر اینو از کجا پیدا کرده

محل کارش . دختره اونجا شاگرد بوده و اون صاحب اونجا 

معلوم شد خواهر برادر شانس دارن

وایییی زدی تو خال 😂😂😂😂 بهترین کامنت بود 

آره اسی راست میگه خانوادتا شانس دارن اون از برادرش که تو رو گرفت پولداری و وضعیتت بهتره ، حالا پسرا دیگه هم به شوهرت حسودی کردن 

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 
نه حسودیم نمیشه زندگی هرکسی جداست . شماهم انتخاب خودت بوده چرا نگیم انتخاب خودت بوده؟

چون ی وقتا دیک مجبوری چاره ای برات نمونده 

محل کارش . دختره اونجا شاگرد بوده و اون صاحب اونجا

کارش چی بود ؟ 

خواهر این دیگه شانسه ، حالا یه نفر دیگه بود پسره پولدار و فلان نه تنها دختره  تحویلش نمی‌گرفت و اگه تحویل میمرفت سو استفاده میکرد و می‌رفت 

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 

نه والا خوشحالم میشم ، یه عمر تو سختی بوده حالا میتونه نفسی بکشه

من که زندگی خودمو دارم الان حسادت کنم که چی رو عوض کنم

حسادت یعنی نخوام اون داشته باشه بخوام همیشه بیچاره و در حسرت باشه که من به چشم بیام این خیلی بده

منطقیش همینه که انتخاب خودت بودهاگه میدیدم خواهرشوهرم منطقی تر و باهوش تر از منه و انتخاب خوبی کرده ...

ی وقتا همچین موقعیت های خوبی برای شما اصلا پیش نمیاد ک بخوای انتخاب کنی یا نه . 

با اینکه واقعا شرایط خودت هم خوبه 

من فک میکنم چون خانوادت خیلی پولدارن و این برات چیز مهمی تو خانوادش بالا میگیری خودتو به خاطر پولدا ...

ن اصلا . بیشتر ب این فکر میکنم ک مثلا اون خواهر شوهر خیلی اذیت کرد منو سر ی مسائلی ک این قیمت نگیرم . اما خودش بهتر از من داره . منم شوهرم راه دور بود نمی‌تونستم خودم جمعش کنم