2777
2789

امکانش فراهمه ولی امکان رفتن به سمت یادگیری فرهم نیست 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه میشه کاملا منکرش شد نه میشه کاملا تصدیقش کرد 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

سؤالی که پرسیدید خیلی ربطی به جبر جغرافیایی نداره، بیشتر جبر اقتصادیه.

ولی قبول دارم که امکان یادگیری خیلی بیشتر از گذشته فراهمه.

اما نمیشه جبر جغرافیایی رو هم ندید گرفت. بچه‌های غزه جلوی چشممونن.

امکانش فراهمه ولی امکان رفتن به سمت یادگیری فرهم نیست

ایلان ماسک چند وقت پیش می‌گفت در حال حاضر بزرگترین دانشگاهی که در دسترس اکثر مردم هست یوتیوبه 

یعنی شخصی که علاقه به یادگیری برنامه نویسی ، طراحی سایت ، دروس مختلف ، بازار های کریپتو و فارکس و.. داره خیلی راحت می‌تونه یاد بگیره و رشد کنه 

سؤالی که پرسیدید خیلی ربطی به جبر جغرافیایی نداره، بیشتر جبر اقتصادیه.ولی قبول دارم که امکان یادگیری ...

در کل سوالم اینه که آیا شخص من اگه توی آمریکا متولد میشدم به عنوان یه جوون ۱۹ ساله که حالا یه سری توانایی ها و مهارت هایی داره ، بازم اوضاع زندگیم همینقدر داغون بود ؟ یا بهتر بود مثلا؟ 

یه عده در جواب این سوال میگن اگه توی ایران نتونی قد علم کنی اون ور آب بین یه مشت گرگ هیچ‌کار نمیتونی بکنی 

...

عجیبه 

اره پیشرفت فناوری امروزه حد و مرز نمی‌شناسه ، مهم نیس کجای دنیا باشی ولی اون چیزی ک حتی فناوری رو بد ...

ممنون میشم اگه به کامنت بالاییم جواب بدی 

حالت نظرسنجی داره برام

در کل سوالم اینه که آیا شخص من اگه توی آمریکا متولد میشدم به عنوان یه جوون ۱۹ ساله که حالا یه سری تو ...

بله جواب دوستان درسته ،چون انسان فارغ از مرز جغرافیایی و مرز اقتصادی باید جنم و عرضه داشته باشه تا بتونه خودشو بالا بکشه حالا از هر لحاظی باشه چ مالی و چ علمی ،