2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست بیاید لطفا

104 بازدید | 19 پست

سلام دوستان 

یکی از دوستام واسه برادرش این سوالو ازم پرسیده که قصد ازدواج داری ؟ 

تو پیام

نمیدونم چه جوابی بدم که خوب باشه

قصدشو دارم

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

من باشم میگم 

تا کی باشه و با معیار هام سازش داشته باشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو تا قسمت چی باشه 

هر چی خدا بخواد همون پیش میاد🥰

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بگو اره فرداشب بیاین

عجب سیاستی😂

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بگو تا قسمت چی باشه هر چی خدا بخواد همون پیش میاد🥰

نه این جوابا به من نمیخوره

بگو با خانواده صحبت کن👀😁

خب در اصل میخواد ازم بپرسه اکر قصد ازدواج دارم با خانوادم صحبت بکنن

میدونم داداششه دیگه

خب مگه نگفتی سیاست

سیاست یعنی به روی خودت نیار نباید حتی نشون بدی ی لحظه ب داداشش فکر کردی

من باشم با خنده میگم چرا برام شوهر پیدا کردی البته من خیلی صمیمی رفتار میکنم شما رو نمیدونم🤔

ما خیلی ساله ندیدیم همو

و قبلا به یکی از اشناهام گفته بود هر وقت قصد ازدواج داشتم بهش خبر بدم و داداشش منو دوست داره و اینا

میدونم برا داداشش میگه

بگو اگر ازدواجی باشه که سازنده باشه و جلوی سایر هدف هام رو نگیره چرا که نه

خوشم اومددد

ولی اگر گفت هدفات چیه چی بگم