2777
2789
عنوان

اول کادو بدم شانم پایین میاد آیا

133 بازدید | 19 پست

بعد سه ماه همو دیدیم سربازه مرخصی نداشت بیاد 

تو کافه بهم گل داد 

دیتای بعدی هم ک رفتیم چیزی برام نگرفت 

پولدار نیستا شرایطش الان خوب نیس،ولی می‌تونه ی چیز کوچبک هم بگیره اما می‌دونم بلد نیس محبت کنه‌ چون تو خانواداش اینجوری بزرگ شده‌ از نزدیکامه میشناسمش. همون شاخه گل هم ک داد من هنگ کردم اصن باورم نمیشد بلد باشه. مهارتش صفره. محبت هم ندیده تو خونواده.

عجله داره رابطه رو علنی کنیم ب خانواده ها بگیم ولی فعلا من شرایطشو ندارم گفتم صب کنه..

الان من دلم هوس کرده ی چیزی براش بگیرم هم اینکه دلش شاد شه محبت کرده باشم و هم اینکه خودش از این رفتار من یاد میگیره کادو گرفتنو. 

البته ی چیز معمولی میگیرم ارزون.

بنظرتون شانم پایین نمیاد اول من گرفته باشم؟ 

فک نمیکنه هول و وابسته ام؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خودت محبت دوست داری با این آقا وارد رابطه نشو. پیرت می کنه

منم محبت ندیدم تو خانوادم اما رو خودم کار کردم و یاد گرفتم بهترم لااقل با دوستام. ولی الان نمیتونم ب پدرو مادرم ابراز عشق کنم چون سختمه. 

این آقا هم مث منه. ولی این مدت از لحاظ کلامی روش کار کردم خوب تر شده تو بیان

به نظرم بستگی به شخصیت خودش داره وقتی تا به حال این مدل رابطه هارو نداشته یا بهش توجه نشده یعنی اصلا به ذهنش خطور نمیکنه  که بخاد به این فکر کنه که تو خودتو کوچیک کردی  خیلی بی تجربس تو رابطه و صددرصد باید یاد بگیره 

اینکه اولین اتفاقا عاطفی زندگیشو قراره با تو داشته باشه خیلی قشنگه بهش یاد بده و حتی در موردش باهاش صحبت کن اگر یه موقع تو فضای مجازی بود براش پست بفرست مثلا سورپرایز و کادو و اینا اونوقت غیر مستقیم متوجه یک سری چیزای عاطفی تو رابطه میشه 

برای علنی شدن هم بگو یکم بیشتر همو بشناسیم با روحیات و انتظارات هم اشنا بشیم بهتره ممکنه نتونی این خام بودن تو روابط عاطفی رو تحمل کنی

منم محبت ندیدم تو خانوادم اما رو خودم کار کردم و یاد گرفتم بهترم لااقل با دوستام. ولی الان نمیتونم ب ...

من با شوهرم الان 7 ساله درگیرم. انگار روش نمی شه. سختشه. چون ندیده. نداشتن. هنوزم کم نمی یارم ها. می گم بهش، ولی دیگه کمتر، چون حس می کنم نمی شه. ان شااله شوهر من استثنا باشه. البته همه چی هم محبت زبونی نیست. مردای خوب و پاکی ان. اینم یه امتیازه. 

به نظرم بستگی به شخصیت خودش داره وقتی تا به حال این مدل رابطه هارو نداشته یا بهش توجه نشده یعنی اصلا ...

اره دقیقا عزیزم 

نه تو خانواده با محبتی بوده و نه رابطه داشته تا الان.

ن اینکه خانوادش دعوایی باشنااا، درونگران تو خودشونن محبت کلامی ندارن با اینکه خیلی همو دوس دارن اما ابراز ظاهری ندارن

مرسی از راهنماییتون خیلی قشنگ بود مهربونم🫂💖😘