2777
2789
عنوان

اول کادو بدم شانم پایین میاد آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 19 پست
اره دقیقا عزیزم نه تو خانواده با محبتی بوده و نه رابطه داشته تا الان.ن اینکه خانوادش دعوایی باشنااا، ...

من خودم تقریبا تو همچین رابطه ای هستم یعنی پارتنرم اولین رابطش با من بوده و خیلی خوبه که وقتی مثلا عکسی براش میفرستادم اون اوایل چون اولین بار بود یکی به عنوان پارتنرش همچین عکسی براش میفرسته ذوق میکرد خیلی چیزهارو باید کنار هم یاد گرفت مردی که رفته دور هاشو زده و انواع بیان کردن احساسات رو بلده و با همه بوده که به درد نمیخوره قشنگیش اینه که ابراز احساسات رو با هم و کنار هم یاد بگیرید تهش اگر خیلی جدی بود هم با  یه مشاوره میشه حلش کرد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم تقریبا تو همچین رابطه ای هستم یعنی پارتنرم اولین رابطش با من بوده و خیلی خوبه که وقتی مثلا ع ...

عزیزم مثلا پارتنرت چ چیزایی رو بلد نبود ک تو اذیت میشی باهاشون و الان حل شده؟؟

عزیزم مثلا پارتنرت چ چیزایی رو بلد نبود ک تو اذیت میشی باهاشون و الان حل شده؟؟

همین مشکلات خانواده و ابراز احساسات نکردن 

الان هیچ مشکلی نداریم شاید از منم بیشتر ابراز احساسات بلده 

از طریق همون پست فرستادن و صحبت کردن و اینا حلش کن کم کم خودش حل میشه اصلا از خودت یاد میگیره 

ولی اگر خیلی به مشکل خورد مشاوره حلش میکنه قربونت