2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۸ سال باهاش زندگی کردم

اگه خودش قبول کنه بره مشاور اره درست میشه ولی ذات این بیماری اینجوریه که قبول نمیکنن مریضن

ولی تنها باشی بخوای سر و کله بزنی باهاش خیلی سخته خیلی

فامیل اینا هم بدرد نمیخوره

ببین شوهر من فقط تو شهر خودمون حساس، اونم چون همه همدیگه را میشناسند ولی گاهی واقعا آزار دهنده میشه بعد پارانوئید که همیشگی و همه جاس واقعا آفرین به اعصابتون من یکی بودم نمیکشیدم

۱۸ سال باهاش زندگی کردماگه خودش قبول کنه بره مشاور اره درست میشه ولی ذات این بیماری اینجوریه که قبول ...

من از روانشناسی شنیدم گفت هرچی باشه قابل در مانه جز شکاک بودن ک اونم کاملا خوب نمیشن با دارو کنترل میشه

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

من از روانشناسی شنیدم گفت هرچی باشه قابل در مانه جز شکاک بودن ک اونم کاملا خوب نمیشن با دارو کنترل م ...

خ ببین شکاک یعنی چی

احتمال میده تو خیانت کنی بهش

خب تو میتونی احتمال خیانت رو از بین ببری با اطمینان صد بهش تضمینبدی خیانت نمیکنی؟😂

بحث سر اینه که اون ذهنشو زیاد درگیر این احتماله کرده

خ ببین شکاک یعنی چیاحتمال میده تو خیانت کنی بهشخب تو میتونی احتمال خیانت رو از بین ببری با اطمینان ص ...

وقتی طرف ۲۴ساعته پیش باشه حتی گوشیشم مدام چک کنه

خیالش راحت نمیشه؟

وقتی طرف ۲۴ساعته پیش باشه حتی گوشیشم مدام چک کنه خیالش راحت نمیشه؟

تو حرف میگی ۲۴ ساعت

تو واقعیت فرق میکنه بالاخره یه چیزی میشه از هم جدا میشین

کار و شغل یا چه میدونم خرید و این چیزا

تو حرف میگی ۲۴ ساعتتو واقعیت فرق میکنه بالاخره یه چیزی میشه از هم جدا میشینکار و شغل یا چه میدونم خر ...

ببینید یه نفری ک حتی اجازه نداره پروفایل فیک بزاره بدون اجازه شوهرش (پارانوئید طرف)

بد جدا بشن

مرد نامزد کنه بعد دختره عکس نامزدی ک دختر کاملامشخصه بزاره پروفایل یه هفتس نامزد کرده ینی طرف خوب شده؟

ببینید یه نفری ک حتی اجازه نداره پروفایل فیک بزاره بدون اجازه شوهرش (پارانوئید طرف)بد جدا بشنمرد نام ...

والا نمیدونم راستش باید ببینی تو ادامه چی میشه

اکثرا این اخلاق رو تا ازدواج رو نمیکنن

اما اگه قبلا تو نامزدی دختر اولی (همسر سابقش) گیر میداده پس احتمالا یه تغییر هایی داشته . کاملا خوب نمیشه ولی احتمالا بهتر شده

حالا میگم با یکی دو هفته معلوم نمیشه چیزی