2777
2789
عنوان

کیا مهیار عیار رو میبینن

279 بازدید | 11 پست

جونور دختر داروغه است احتمالا چون گفت مقصود قمر منو گرفت و دستمالی ک همیشه از خودش جا میزاره برا مقصود عکس ماه روشه ک معنی قمر رو میده 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

ب نظرم زن مقصود هم دستشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی وقته متوجه شدم 

از اونجایی که زن مقصود رفت سر قبر قمر

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

زن مقصودبه نظرم خییلی قشنگهمگه نه؟ فکر شده روش

آره جذابه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خیلی وقته متوجه شدم از اونجایی که زن مقصود رفت سر قبر قمر

قمر کی بوده؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من فقط یک مهیار میشناسم اونم مهیار مهر افزون معروف به غضنفر چمچاره هست

🤣🤣🤣🤣🤣

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

زن مصقود

زن مقصود چکاره دختر داروغه بوده؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز