2777
2789
عنوان

کیا مهیار عیار رو میبینن

279 بازدید | 11 پست

جونور دختر داروغه است احتمالا چون گفت مقصود قمر منو گرفت و دستمالی ک همیشه از خودش جا میزاره برا مقصود عکس ماه روشه ک معنی قمر رو میده 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

ب نظرم زن مقصود هم دستشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من خیلی وقته متوجه شدم 

از اونجایی که زن مقصود رفت سر قبر قمر

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

زن مقصودبه نظرم خییلی قشنگهمگه نه؟ فکر شده روش

آره جذابه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خیلی وقته متوجه شدم از اونجایی که زن مقصود رفت سر قبر قمر

قمر کی بوده؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من فقط یک مهیار میشناسم اونم مهیار مهر افزون معروف به غضنفر چمچاره هست

🤣🤣🤣🤣🤣

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

زن مصقود

زن مقصود چکاره دختر داروغه بوده؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز