2777
2789
عنوان

نشونه های شوهر عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 34 پست
بشین باهاش حرف بزن ی جورایی بهش بگو

بارها حرف زدم

چندبار مشاوره رفتیم

میگه میخوامت ولی بلد نیستم نشون بدم منم میگم محالهکسی رو دوست داشته باشی و نتونی نشون بدی به نظر شما

همچین چیزی میشه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن تو سمتش بری ابراز علاقه کنی بعد یه شب اروم باهاش صحبت کن بگو منم نیاز دارم که علاقتو نشونم بد ...

بارها گفتم 

تو تمام این چهار سال گفتم من هیچ توقعی ازت ندارم جز اینکه ثابت کنی منو میخوای

نه ازت پول میخوام نه هیچ چیز دیگه

اگر خیلی جاها رفته پس سخت پسند بوده و احتمال عشق هست اما اگر صلاح می دونید با یک زوج درمانگر حرفه ای ...

خیلی جاها رفته ولی نه شنیده

یعنی از طرف دختر یا خانواده اش جواب مثبت نگرفته 

خودت چقدر تلاش کردی بهش نزدیک شی

خیلی

من همه جوره باهاش کنار اومدم و ساختم

با ازدواج دوم بودنش

با نداریش

با خانواده اش و طعنه هاشون

با غریب بودنم

با عروسی نگرفتنم

با کم توقع بودنم

خیلیمن همه جوره باهاش کنار اومدم و ساختمبا ازدواج دوم بودنشبا نداریشبا خانواده اش و طعنه هاشونبا غری ...

ای خواهر خوده منی منم ازدواج اولم همین بود تهش با دوتا بچه جدا شدم

خودتو تغییر بده اونم تغییر میکنه،تو شاد باش،به خودت برس،خودتو سرگرم کن،وابسته نباش، مطلب در مورد شخصیت شناسی بخون و شناسایی کن همسرت تو کدوم گروه شخصیتی قرار داره،شاید تیپ شخصیتیش اینه ،

رفتارش با اطرافیانش چه جوریه؟؟اهل رفت وآمد هست ؟

من هنوز بچه ندارم یعنی جداشم؟

هیچ وقت نمیگم کسی جدا شه چون جدایی تبعات خودشو داره اگه از شوهرت راضی هستی به نظرم یکم تلاشتو بیشتر کن درسته اینا از خودگذشتگیه اما مردا زیاد این چیزا به چشمشون نمیاد محبت مستقیم بیشتر میبینن