2777
2789
عنوان

نشونه های شوهر عاشق

280 بازدید | 34 پست

4ساله ازدواج کردیم ولی تو این چهارسال هیچ وقت حس نکردم عاشق منه

ازدوجمون هم سنتی بوده و آقا ازدواج دومش هس

از کجا بفهمم واقعا عاشق من هست یا فقط چون نمیخواد دوباره تو زندگیش تنش داشته باشه و طلاق بده داره باهام زندگی میکنه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کاراش مشخصه دیگه،حالا نه خیلی رمانتیک برخورد کنه همین که حواسش بهت باشه بهت احترام بذاره  یا مثلا بدونه چی ناراحت و چی خوشحالت میکنه،اجازه نده کسی تو زندگیتون نظر بده یا دخالت کنه برات در کل ارزش قائل باشه

اگه محل نمیزاره تو هم نزار بهترین کار همینه

محل نگذاشتن رو کاش بیشتر بازش کنیم 

بخوام روتین زندگیمون بگم اینجوریه که میره سرکار تا ساعت دو بعد میاد ناهار و خواب تا حدود 5 بعدم گوشی و تلوزیون و خرید و... 

این وسط من انگار هیچ کاره ام تو زندگیش فقط مثل یه آشپز بپزم و خونه رو نظافت کنم و با تنهایی بسازم

چون غریب هم هستم و مامانم اینا شهر دیگن منم اینجا حتی دوستی ندارم که رفت و آمد کنم

گاهی آدما عشق رو بروز نمیدن عزیزممن خودم عشق رو نشون نمیدم ولی همسرم برعکس منه

بخوام روتین زندگیمون بگم اینجوریه که میره سرکار تا ساعت دو بعد میاد ناهار و خواب تا حدود 5 بعدم گوشی و تلوزیون و خرید و... 

این وسط من انگار هیچ کاره ام تو زندگیش فقط مثل یه آشپز بپزم و خونه رو نظافت کنم و با تنهایی بسازم

چون غریب هم هستم و مامانم اینا شهر دیگن منم اینجا حتی دوستی ندارم که رفت و آمد کنم

هیچ وقت باهام تماس نمیگیره حالم بپرسه یا سعی نمیکنه برام وقت بزاره و با محبت کنه با اینکه میدونه جز اون هیچ کسی رو اینجا ندارم و تمام روز تنهام

اگر سنتی نبوده همین که اومده خواستگاری شما خودش یک نمونه عشق هست

سنتی بوده اون زمان فقط میخواست زن بگیره و خیلی جاها خواستگاری رفت

منم فکر میکردم عشقی که بعد ازدواج به وجود میاد خیلی قوی هست ولی افسوس.... 

الانم استدلالش اینه که چون با تو ازدواج کردم پس عاشقتم اگه نمیخواستمتت باهات ازدواج نمیکردم در حالی که من میدونم خیلی جاها حتی توی فامیل خودش رفته خواستگاری و نه شنیده

بخوام روتین زندگیمون بگم اینجوریه که میره سرکار تا ساعت دو بعد میاد ناهار و خواب تا حدود 5 بعدم گوشی ...

سعی کن تو سمتش بری ابراز علاقه کنی بعد یه شب اروم باهاش صحبت کن بگو منم نیاز دارم که علاقتو نشونم بدی که امیدم به زندگی چن برابر بشه و....

یه تعلیقی سیاسی🤕

سنتی بوده اون زمان فقط میخواست زن بگیره و خیلی جاها خواستگاری رفتمنم فکر میکردم عشقی که بعد ازدواج ب ...

اگر خیلی جاها رفته پس سخت پسند بوده 

و احتمال عشق هست 

اما اگر صلاح می دونید با یک زوج درمانگر حرفه ای هم می تونید مشورت کنید ببینید نظر ایشون جی هست 

و محض سرگرمی یک چیزی بگم 😅

علي الخصوص اگر شهریوری باشه سخته 😁

چون شهریوری ها تو عاشق شدن و عشق ورزیدن خیلی سخت اند 🤪

من جیگرم خون شده هنوز نتونستم شهریوری رو عاشق خودم کنم 😂

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

از کاراش مشخصه دیگه،حالا نه خیلی رمانتیک برخورد کنه همین که حواسش بهت باشه بهت احترام بذاره یا مثلا ...

بعد چهار سال هنوز نمیدونه من چی دوست دارم و. چی نه

هیچ وقت تولدم تبریک نگفت 

هیچوقت هیچ کادویی به هیچ مناسبتی برام نگرفت با این استدلال که چون پول ندارم طلا بگیرم پس چیزای ارزون هم در شان تو نیست