2777
2789
عنوان

نشونه های شوهر عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 34 پست
چی بگممم خواهر

ببین عزیزم بعضیا محبت ندیدن محبت کردن بلد نیستن به نظرم محبتتو بیشتر کن یه مدت ببین چطور میشه،مثلا روز مرد نزدیکه حالا دستت پول هم نباشه غذای مورد علاقه ش درست کن یکم به خودت بیشتر برس اومد برو دم در استقبالش کلا تحویلش بگیر یه چند روزی تکرار کن ببین واکنشش چی میشه

از نظر رفتاری باهات خوبه؟تند برخورد نمیکنه رفتارش عصبی و بد نیست؟مشاور چی گفت؟

زود عصبی میشه و وقتی هم عصبی شد دیگه حالیش نیس چی میگه و چه کار میکنه

باهام بد نیس ولی خب اگه رابطه ج. ن. س. ی فاکتور بگیریم زندگیمون مثل زندگی دوتا همخونه هست تا زندگی زناشویی

مشاور حق رو به من میداد و نیاز بود جلسه های بیشتری برای زوج درمانی بریم که به خاطر مسائل مالی نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم بعضیا محبت ندیدن محبت کردن بلد نیستن به نظرم محبتتو بیشتر کن یه مدت ببین چطور میشه،مثلا ر ...

من همه اینا رو انجام دادم

با اینکه هیچوقت ازش کادو نگرفتم ولی تو همه مناسبت ها براش کادو گرفتم

جشن گرفتم

همیشه هواش رو داشتم و محبت کردم

بارها حرف زدمچندبار مشاوره رفتیممیگه میخوامت ولی بلد نیستم نشون بدم منم میگم محالهکسی رو دوست داشته ...

آره، ممکنه آدم درونگرایی باشه یا مدل تربیت خانوادگی ایشون همین باشه، شما ببین بقیه آدمهای خانوادشون چجور هستن خیلی اهل ابراز علاقه به همدیگه هستند یا مدل همسرتونن، که در صورت دوم شما باید اون مدلی که دوست دارید با ایشون رفتار کنید تا ایشون یاد بگیره و اتفاقا بگید که این مدل رفتار را می پسندید و شما را خوشحال می‌کنه البته به تکرار زیاد نیاز داره نه اینکه یک بار بگید و دفعه دوم فکر کنید خودش باید بلد باشه آنقدر انجام بدید و بگید تا ملکه ذهنش بشه، البته نه با غر زدن.