2777
2789
عنوان

گیسو هستم😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 8907 بازدید | 155 پست

سلااااام😀 حیف ریر اومدم مونا رفت☹

گیسو به دکترت اعتماد کن. توکل به خدا نگران نباش، لکه بینیت کمه عزیزم حساس نباش.

پاریس جون مبارکه عزیزم انشالله به سلامتی😍😚

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...
با تمام وجود حاضرم العفو رو بکنی تو سوراخ دماغ من😭😭😭😭😭 من خیلی دوسش داشتم رها. انساااان به تما ...

همیشه همینه ..انکار ...و بعد .. تسلیم ...

خدا بیامرزه .. 

غصه نخور ...شتریه ک رو هممون میخوابه ..

من هیچ وقت علاقه مند ب موضوعات در مورد خدابیامرز نبودم و نمیشناسمش

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلااااام😀 حیف ریر اومدم مونا رفت☹ گیسو به دکترت اعتماد کن. توکل به خدا نگران نباش، لکه بینیت کمه ع ...

چشم عشقم..راستش من‌اصلا به دکترا اعتمادی ندارم😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
تبریک پاریس جان😍  انشالله بسلامتی.

ممنون عزیزدلم

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

گیسو سونو وازینال شدی؟؟

جنین رشد کرده بود؟؟؟

احتمالا لک بینیت بخاطر بزرگ شدن رحمه

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
منم تبریک گفتم بهت😞

ندیدم یاسی جونم درگیر اندی ام😂

ممنون عشقم😘😘😘

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

همیشه همینه ..انکار ...و بعد .. تسلیم ... خدا بیامرزه ..  غصه نخور ...شتریه ک رو هممون میخواب ...

بزنم تو سرت صدای گربه بدی؟؟بهزاد بلور تکذیب کرد😐😐

کی از بلور جونم معتبرتر....

بزنم تو سرت صدای گربه بدی؟؟بهزاد بلور تکذیب کرد😐😐 کی از بلور جونم معتبرتر....

فرداد فرحزادم تکذیب کرد ..داغن نمیفهمن ..مرده

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
من ۱ هفته ست  خوابم فقط😂زخم بستر نگیرم خوبه😜

گیسو جون حالتای خستگی خوابالودگی داشتی نزدیک موعد؟

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله