2789
عنوان

گیسو هستم😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 8920 بازدید | 155 پست

سلااااام😀 حیف ریر اومدم مونا رفت☹

گیسو به دکترت اعتماد کن. توکل به خدا نگران نباش، لکه بینیت کمه عزیزم حساس نباش.

پاریس جون مبارکه عزیزم انشالله به سلامتی😍😚

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...
با تمام وجود حاضرم العفو رو بکنی تو سوراخ دماغ من😭😭😭😭😭 من خیلی دوسش داشتم رها. انساااان به تما ...

همیشه همینه ..انکار ...و بعد .. تسلیم ...

خدا بیامرزه .. 

غصه نخور ...شتریه ک رو هممون میخوابه ..

من هیچ وقت علاقه مند ب موضوعات در مورد خدابیامرز نبودم و نمیشناسمش

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلااااام😀 حیف ریر اومدم مونا رفت☹ گیسو به دکترت اعتماد کن. توکل به خدا نگران نباش، لکه بینیت کمه ع ...

چشم عشقم..راستش من‌اصلا به دکترا اعتمادی ندارم😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

گیسو سونو وازینال شدی؟؟

جنین رشد کرده بود؟؟؟

احتمالا لک بینیت بخاطر بزرگ شدن رحمه

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
منم تبریک گفتم بهت😞

ندیدم یاسی جونم درگیر اندی ام😂

ممنون عشقم😘😘😘

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

همیشه همینه ..انکار ...و بعد .. تسلیم ... خدا بیامرزه ..  غصه نخور ...شتریه ک رو هممون میخواب ...

بزنم تو سرت صدای گربه بدی؟؟بهزاد بلور تکذیب کرد😐😐

کی از بلور جونم معتبرتر....

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

بزنم تو سرت صدای گربه بدی؟؟بهزاد بلور تکذیب کرد😐😐 کی از بلور جونم معتبرتر....

فرداد فرحزادم تکذیب کرد ..داغن نمیفهمن ..مرده

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
من ۱ هفته ست  خوابم فقط😂زخم بستر نگیرم خوبه😜

گیسو جون حالتای خستگی خوابالودگی داشتی نزدیک موعد؟

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kimia1000  |  13 ساعت پیش
توسط   begin76  |  7 ساعت پیش
توسط   azadiranm  |  3 روز پیش