2777
2789
عنوان

گیسو هستم😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 8907 بازدید | 155 پست

سلام دوستان 😍

#گیسو جان اصلاً نگران نباش عزیزم. افکار منفی و استرسو از خودت دور کن ک واستون اصلاً خوب نیست! احتمال زیاد لکه بینی بخاطر بزرگ شدن و جاباز کردن رحِمِته... 😍 چرا انقد بدبینی آخه گلم.

من خیلی دعات کردم. انشاالله خدا برات خوب نگهش میداره من مطمئنم 😘❤

#پاریس جان مبارکت باشه عزیزم. انشاالله ک ب سلامتی بغلش بگیری ❤

🍃🌻 برای همتون بارداری شیرین، راحت، بی خطر و بی دردسری رو آرزو میکنم 😊❤

#آرسو جان  اندی هم نمرده 😅 شایعه بود. میگن با گروه موزیکش داشتن ی جایی میرفتن، تصادف کردن. اندی زنده ست. ولی یکی از اعضای گروهشون ب نام "رندی"  اون فوت شده. 😜

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم عشقم..راستش من‌اصلا به دکترا اعتمادی ندارم😂😂😂

گیسوووو عزیزم تیکرت کو؟ حالت خوبه؟ بیا خبر بده از خودت . تو فکرتم دختر

من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی

آفرین ب این صبوری😘

هرچی خدا بخاد همونه

نه تو میمانی نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی، به حباب نگران لب یک رود قسم، و به آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم خواهد رفت؛ آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...💜
شایعه بود یا واقعیت؟؟ من شنیدم ناهید هم مرد آره؟

شایعه بود    ناهید کیه؟ نمیدونم

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

گیسو بیا بگو ببینم چی شدی؟

حالت خوبه؟

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
توکل بخدا..انشالله هر چی صلاحمه همون رقم بخوره😘راضیم به رضای خدا😍

سلام میخواستم بگم یادمه گفتی شما تو خونتون وایفای دارید...اگر دارید خاموشش کن وایفای تاثیر بدی توی بارداری میذاره باعث سقط میشه اگرم ندارید که هیچی 

16 فروردین تولدمه😍خداجونم یعنی میشه هدیه روز تولدم یدونه نی نی خوشمل بهم بدی😞           میشه برای نی نی دارشدنم یدونه صلوات مهمونم کنی؟
نازگل جونم کجایی؟دیدی نی نیم اصلا رشد نکرده😔😔

نه ماهور جونم خبر نداشتم.چی شده گلم؟؟؟!

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  
نه ماهور جونم خبر نداشتم.چی شده گلم؟؟؟!

رفتم سونو چون خون ریزی کردم .گفت ساک حاملگی فقط دیده میشه اونم تو مراحل فووق اولیه خیلی کوچیکه.دکتر شیاف داده گفت ۹دی برم سونو.دعاکن برام😙😙😙😙😙

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!