آدم طلبکاری مثل تو فقط بلده هرچی از دهنش در میاد بگه
طلبکارم، معلومه که طلبکارم
شما حق نداری بچه ی مردم رو هل بدی یا بخوایی خیلی بد جور سرش داد بزنی
اگر اعصاب نداری، از این کار بیا بیرون
وقتی کل هدفتون اینه که چون از دوران دانشجویی پول میدن، میرید معلم میشید، معلومه نمیتونید تحمل کنید
آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مقصر مادرشه که یبار با جدیت باهات حرف نزده و تازه پسرشم مقصر دونسته و به شما جرات داده با بچه اش بدرفتاری کنی
یبار دوران دبستان ما معلم یه کلاس دیگه شاگرد۹ساله اش رو از کلاس بیرون کرد بچه رفته بود بیرون مدرسه موتور بهش زده بود بچه بیچاره درجا فوت کرد معلمه رو مادر پدرش نابود کردن ۲۰سال میگذره من هنوز صحنه تصادفش جلو چشمامه دختر بیچاره
توروخدا برات درس عبرت بشه و هرگز تکرار نکن اون تایمی که بچه رو بیرون میکنی همه سرکلاسن هیچکس تو محیط مدرسه نیس معلوم نیس چی سر بچه میاد
واسه چی این کار رو کردی ؟جلو اون همه بچه خواستی به زور بندازی بیرون چیکار ؟اعصاب ندارید واسه چی معلم میشید اون بچه تو بزرگسالی هزارتا مشکل سراغش میاد مثل من که معلمام اذیتم میکردن و هیچوقت حلالشون نمیکنم
این تاپیک بوی عقده بعضی از کارابرا رو میده ، به درک که توی بچگیت کتک خوردی از معلمت!!! چون تو کتک خو ...
اینا توقع دارند عقده های بچگیشون رو برطرف کنه
چون بچه بودن کتک خوردن، پس بچه های الانم باید کتک بخورن🤦🏻♀️
واقعا جای تاسف داره
یه بار معلم برگه ی امتحان داداشم رو پاره کرد
هم خودم رفتم سراغش، هم مامانم
حق نداره شخصیت بچه ها رو خرد کنه
آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
بعضی اوقات تنبیه جوابه.باید بچه از ی چیزی بترسه تا حرف گوشکنهنمیشه همش هی عزیزم گلم بگی.باید ازت حساب ببره.نمیگمکتک ولی باید ی تشری چیزی باشه.مخصوصا بچه های الان ک زبوناشون ۵ متره.