2789
عنوان

کتکش زدم

1380 بازدید | 61 پست

بچه ها من معلمم ، خیلی سعی میکنم مهربونم باشم ولی بچه ها اذیت میکنند

امروز یکیشون رو خواستم از کلاس بندازم بیرون پاش خورد به نیکمتش گریه کرد

دلم سوخت خیلی

ولی خب واقعا اذیت میکنه، مادرشم میگه می‌دونم چی میگی از دستش

واقعا نمی‌دونم چیکار کنم عذاب وجدان هم دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان همه با مادر اون بچه همذات پنداری میکنن ناراحتت میکنن بیشتر

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

متاسفانه  پسر منم معلمشون زود عصبانی میشه بچه هارو میزنه ولی مال شما زدن نبوده سعی کن زود عصبی نشی

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

😐😐😐

بچه ها هر چی هم اذیت کنن، شما خودتون این شغل رو انتخاب کردید و بابتش دارید پول می‌گیرید

حق نداری به خاطر اعصابت بچه رو بزنی

الانم عذاب وجدان شما چیزی رو حل نمی‌کنه

فقط یه تصویر بد از معلما توی ذهن اون بچه جا گذاشتی

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

خب الان چ ربطی به کتک زدن داشت😐

برا اینکه بیایم تو تاپیک

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خدا لعنت کنه شما هارو اعصاب ندارین معلم نشین دانش آموزو زده میکنید جلو دوستاش خوردش میکنید .

میگه پاش خورده به نیمکت 

درست حرف بزن

اونی که تا آخر باهامه ، پاهامه 🙂🙋🏼‍♀️🌈 ‌‌       .......خدایا، من زودتر از پدرومادرم بمیرم🤲🏼🥺