2789
عنوان

کتکش زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 61 پست
مبصر نوبتی هست هرروز دو نفر رو مبصر میکنم

نه نکن نظم کلاس رو بهم میزنی 

همون بچه های شلوغ رو بکن مبصر جوگیرشون کن 

آب و برق را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند اتوبوس را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند دلخوش به این مقدار نباشید. شما را به مقام انسانیت میرسانیم

چرا اومدی اینجا حرف بزنی؟ ؟؟؟ اینجا نمیدونی همه مدافع الکی هستند انگار ن سر بچه هاشون داد می‌زنند ن چیزی بیخی بابا اینجا دیونه خونس نیا مخالف ریپ نزنه جواب نمیدم فقط استاتر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بابا

این بنده خدا کتک نزده

اینجوری تاپیک زده ک دیده بشه

اتفاقا گاهی وقت ها تند رفتار کردن با دانش اموز خوبه

چرا؟

چون مرحله دوم تربیت بعد از خانواده ب عهده معلمه

گاهی در حد تند شدن خوبه

ن کتک زدن

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
وقتی نمیدونی حرف الکی هم نزن

میتونستی بهتر رفتار کنی 

این بچه غرور داره 

جلو بقیه نباید خوردش کنی 

میرفتی با مدیر درمیون میزاشتی 

اقا نیاد کلاس این زنگ 

کلاس بعدی رو نمیزاشتی بیاد نه جلو دوستاش اینطوری رفتار میکنی 

اره والا من مظلوم‌ترین بچه دنیا بودم ولی چون بغل دستیم حرف زد معلمم گوش منو محکم کشید پیچ داد قرمز ش ...

اصلا الان معلم ها قوقولی هستن. زمان ما اول شغل پدرشون می پرسیدن و طبق اون باهاش رفتار می کردن.

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

اره ، مشکل خانوادگی هم داره و پدر مادرش مشکل دارن باهم

به این توجه داشته باشید که شما قدرت اینو دارید زندگی ی بچه رو با رفتار و گفتار تون تعگغییر بدید و تا این بچه تو دنیاست و از رفتار شما درست و انسانی رفتار کنه ی باقیات الصالحات برای شماست

واقعا الان معلم ها خیلی خوبن. یادته دهه 70 مارو می زدن و ناراحتم نمیشدن. تو اینجا واقعا هیچ مقصر نیس ...

چون معلمای اون زمان بی درک و وحشی بودن، نمیشه رفتار معلمای الان رو تایید کرد

اینا بچه ان، بچههههه

از قصد که اذیت نمی‌کنن

یا یه مشکلی دارن

یا خب سختشونه دست به سینه بشینن

دلیل نداره زرت و زرت سر بچه داد زد یا کتکش زد که

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

میتونستی بهتر رفتار کنی این بچه غرور داره جلو بقیه نباید خوردش کنی میرفتی با مدیر درمیون میزاشتی اقا ...

چجوری رفتار کردم؟! از کلاس فرستادمش بیرون

چرا الکی میخوای یچیز بگی فقط

ولش کن آدم اینجوری جوابشو ندیم بهتره

بهتون حق میدم من خودم پسرم ابتدایی هست ،بچه ها توی این سن خیلی شیطون هستن گاهی لازمه ،سرک کله زدن با ۳۰ تا دانش آموز سخته ،بچه هاهم  بچه های قدیم نیستن حرمتا از بین رفته

اصلا الان معلم ها قوقولی هستن. زمان ما اول شغل پدرشون می پرسیدن و طبق اون باهاش رفتار می کردن.

آره دقیقا 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
مبصر نوبتی هست هرروز دو نفر رو مبصر میکنم

خب وقتی میبینی اذیت میکنه عموما برای جلب توجهه، بهش توجه نکن و یا بیارش کنار خودت بگو چون امروز فلانی دختر خوبی بوده قراره دستیار مخصوص من بشه و مثلا توی بررسی تکالیف شماها بهم کمک کنه حس اعتماد به نفسش رو تقویت کن چون شیطنت کودکان بیشتر ریشه در نوع تربیت خانواده داره، سعی کن عامل شیطونی کردن رو ازش بگیری مثلا اگه دوستاشن جداشون کن از هم فاصله شون رو زیاد کن

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊

این تاپیک بوی عقده بعضی از کارابرا رو میده ، به درک که توی بچگیت کتک خوردی از معلمت!!! چون تو کتک خوردی بچه های الآنم باید کتک بخورن؟؟؟؟ چقدر عقده ای و سیاه دل شدن بعضیا.

حالا عزیزم کتک‌ نزدی ناخواسته بوده، اما سعی کن از راه و روش دیگه ای با بچه رفتار کنی ، مثلا بهش مسئولیت بده، نزدیک خودت نگهش دار و این چیزا خشمتم کنترل کن نزنی بچه مردمو ناقص کنی هم شغلتو از دست بدی همه ابروت رو همه کس راحت بیخیال نمیشه بگه حق داشتی و بچه خودم شیطونه

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

برادر من پارسال یه معلم داشت(کلاس دوم بود)انقدر این بشر وحشی بودانقدر سر این بچه ها داد می‌زد و یکی ...

دقیقا 

من کلاس پنجم بودم یه معلم مسخره داشتیم 

یه بار چون مربع های من کج بود منو کتک زد هنوز که هنوز میبینمش عصبانیم میکنه 

چرا عنوان جنجالی زدی خودت دنبال دردسری انگار 

منم کلاس پنجم یه معلم پیر وحشی داشتم چنانننن بچهارو کتک میزد منم ی بار از کلاس بیرون کرد 

یه بارم دفترمو پرت کرد وسط کلاس 😐

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭