2789
عنوان

کتکش زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 61 پست

معلم عزیز شما ی لحظه فکر کن کسی در غیاب خودت بچت رو کتک بزنه یا داد بزنه سرش یا بی احترامی کنه بهش

چه حسی بهت دست میده اگه مادر هستی

بخدا قلبم کنده میشه من مادر که حتی بابای بچه هام به بچه ی خودش داد بزنه

مادر....

میدونم اذیتی اما تو که تعهد دادی برا این شغل تعهد بده که مهربون نباشی نامهربونی هم نکنی باهاشون

آدم طلبکاری مثل تو فقط بلده هرچی از دهنش در میاد بگه

طلبکارم، معلومه که طلبکارم

شما حق نداری بچه ی مردم رو هل بدی یا بخوایی خیلی بد جور سرش داد بزنی

اگر اعصاب نداری، از این کار بیا بیرون

وقتی کل هدفتون اینه که چون از دوران دانشجویی پول میدن، می‌رید معلم می‌شید، معلومه نمی‌تونید تحمل کنید

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آدم طلبکاری مثل تو فقط بلده هرچی از دهنش در میاد بگه

تاپیکو قفل کن اینجا اکثرا ضد معلما هستن ،اون اول تاپیک هم گفتمت

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
عزیزم حق نداره اینطوری رفتار کنه هر چی هم که باشه زنگ استراحت برو به مدیر بگو والدینش بیان نه بچه رو ...

ببینی میگی چیزی حالیت نیست الکی نظر میدی،  ، پدر مادرش نمیان مدرسه چون مشکل دارن باهم، با هم دعوادارن

مقصر مادرشه که یبار با جدیت باهات حرف نزده و تازه پسرشم مقصر دونسته و به شما جرات داده با بچه اش بدرفتاری کنی

یبار دوران دبستان ما معلم یه کلاس دیگه شاگرد۹ساله اش رو از کلاس بیرون کرد بچه رفته بود بیرون مدرسه موتور بهش زده بود بچه بیچاره درجا فوت کرد معلمه رو مادر پدرش نابود کردن ۲۰سال میگذره من هنوز صحنه تصادفش جلو چشمامه دختر بیچاره

توروخدا برات درس عبرت بشه و هرگز تکرار نکن اون تایمی که بچه رو بیرون میکنی همه سرکلاسن هیچکس تو محیط مدرسه نیس معلوم نیس چی سر بچه میاد

وقتی اعصاب نداری اشتباه میکنی معلم میشی حق نداره بچه رو بین جمع دوستاش اینجوری ضایع کنی 

اگه یروزی معلم لچم این رفتارو داشته باشه تا تعش میرم تا دیگه از این اشتباها نکنه

مامان رادمهر🤍مهندس اینده👷🏻♀️

واسه چی این کار رو کردی ؟جلو اون همه بچه خواستی به زور بندازی بیرون چیکار ؟اعصاب ندارید واسه چی معلم میشید اون بچه تو بزرگسالی هزارتا مشکل سراغش میاد مثل من که معلمام اذیتم میکردن و هیچوقت حلالشون نمیکنم

همیشه آخرش قشنگه ،اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست!

این تاپیک بوی عقده بعضی از کارابرا رو میده ، به درک که توی بچگیت کتک خوردی از معلمت!!! چون تو کتک خو ...

اینا توقع دارند عقده های بچگیشون رو برطرف کنه

چون بچه بودن کتک خوردن، پس بچه های الانم باید کتک بخورن🤦🏻‍♀️

واقعا جای تاسف داره

یه بار معلم برگه ی امتحان داداشم رو پاره کرد

هم خودم رفتم سراغش، هم مامانم

حق نداره شخصیت بچه ها رو خرد کنه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

عزیزم من روانشناسی خوندم دلیل اذیت بچه سر کلاس باید مشخص بشه بچه هایی که بیش فعالن باید دارو مصرف کن ...

چرا تا بچه فضولی کنه انگ میزنین بهش

بچه ی آروم رو هم میگید ی مشکلی داره

زدین بچه ها رو نابود کردین با این برچسب ها

بعضی اوقات تنبیه جوابه.باید بچه از ی چیزی بترسه تا حرف گوش‌کنه‌نمیشه همش هی عزیزم گلم بگی.باید ازت حساب ببره.نمیگم‌کتک ولی باید ی تشری چیزی باشه.مخصوصا بچه های الان ک زبوناشون ۵ متره.

ببینی میگی چیزی حالیت نیست الکی نظر میدی، ، پدر مادرش نمیان مدرسه چون مشکل دارن باهم، با هم دعوادار ...

مثلا معلمی 

حرف زدم بلد نیستی 

بات بحث نمیکنم زیاد 

خیلی دلیل قانع کننده ای بود 🙂