2777
2789

انگار معتاد به خودآزاری شدم 

امروز سر یه چیزی به خودم گیر میدم تا دوروز ناراحتی و گریه 

حلش میکنم 

فردا یه موضوع دیگه پیدا میکنم 

حلش میکنم و این چرخه ادامه داره و میره از اول 

نمیدونم دلیلش چیه !؟ فقط میدونم دارم به بدنم آسیب میزنم ،ازرفکر زیاد خسته شدم ،از اینکه وای مردم چی میگن خسته شدم ....

کاش راه حلی پیدا کنم که بی تفاوت باشم 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش میگن نشخوار فکری از تنهایی زیاده فک کنم

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

تنها که هستم واقعا ،مجردم ،دوس پسر و نامزذ و ...هم ندارم ،حتی دوست دخترم کم دارم

دقیقا منم زیاد ک تنها بمونی و بیکار نازک دل میشی خیلی بده منک راه حلی پیدا نکردم براش

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

دقیقا منم زیاد ک تنها بمونی و بیکار نازک دل میشی خیلی بده منک راه حلی پیدا نکردم براش

من احتمالا میرم پیش روانپزشک ،یکماه قرص خوردم قبلا ،فقط یکماه تو عمرم و اهل قرص نیستم ولی الان دیدم موهای سفیدم که به زور سه تا بود شده ده تا ،باید جلوشو بگیرم

وای منم اینجوریمحتی واسه مسائل کوچیکم انقددد فکر میکنم که حس میکنم مغزم درد میگیره

مثلا فرض کن شیش سال پیش یکی بهم گفته وای فلان جات ایراد داره ،الان بعد شیس سال گریه میکنم ،طبیعیع ؟ شماهم اینجوری هستی؟

من احتمالا میرم پیش روانپزشک ،یکماه قرص خوردم قبلا ،فقط یکماه تو عمرم و اهل قرص نیستم ولی الان دیدم ...

دکتر خوب برو وابسته قرصاهم نشو اینطوری حالت بدتر میشه ان شالله ک خوب بشی🌸