2789
عنوان

شام تولد

25792 بازدید | 38 پست
حسابی سردر گمم لطفا کمکم کنید 35 نفر تا 40 نفر نهایت مهمون دارم بیشترشونم ادم بزرگ هستند و پر خور حالا نمیدونم چی غذا بزارم برای تولد پسرم
خودم میگم ماکارانی و بندری الویه و کالباس
شوهرم میگه نه اینا زشته البته خودم نظرم اینه که به جای کالباس مرغ بریون بزارم
شوهرم میگه جوجه چینی و ماکارانی و الویه و کالباس
یا زرشک پلو ویک چیز دیگه که خودم نمیدونم چی البته دست نهام هستمو خیلی فکر کنم سختم باشه
همشونم مشروب میخورن برای بار نمیدونم چی بزارم خوراک لوبیا و سبزیجات بخارو پز با یک چیز دیگه که اون یک چیز دیگه نمیدونم چیه

شماها تو تولدا ترجیح میدید چی بخورید برنجی سختتون نیست خوردنش راهنماییی پلیز
عزیزم برنج درست نکن چون با مشروب جور در نمیاد.برای مزه و بار میتونی ماست و خیار کالباس و جوجه کباب یا کباب چنچه بذاری

پسته و تنقلات دیگه هم برای مزه خوبه با چیپس و ماست موسیر

برای شام تولد هم اگه حوصله داری حلیم بادمجون و لازانیا یا پیراشکی و الویه
میتونی کشک بادمجون هم درست کنی

ژله و کرم کارامل میوه
بدترین چیز اینه که وقتی خوابت میاد و چشمات از خواب میسوزنن نتونی بخوابی یه بچه شیطون هی چشمتو با انگشت باز کنه و نذاره بخوابی
منم تولد دخترمه آخر هفته منم الویه و ماکارونی تو منوم بود غذا هم جوجه کباب و سلطانی میخوام آماده بگیرم آخه تولد مخلفاتش زیاده من که به همسری گفتم غذا نمیتونم درست کنم باید آماده بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من اون روز نمیتونم اصلا کاری بکنم چون اون روز سالگرد عروسیمونم هست باید برم ارایشگاه و اتلیه بعد گازمم رو میزی هست مانور نمیتونم بدم زیاد روش
تنقلات که ماست موسیرو چیپس و بادوم زمینی رو میزارم دفعه پیش سالاد یونانی گذاشته بودم برای مزه دوستای شوهرم بودند همشون حالشون بد شده بود چون سنگین بودش
تو واسه تولدت چی اخر میدی میوهو تنقلاتت چیه تولدتو تم دار میگیری من الان نشستم حساب کردم کم کمش فقط باید 100 پول مشروبشونو بدم نمیتونمم بگم خودشون بیارن حقیقتا حوصله ندارم جوجه درست کنم واسه بارشون یک چیزی بگید که من سرو تهشو هم بیارم باهاش که از روز قبل بشه درست کرد
نسرین ببین من حالم بد میشه بو ماهی در بیاررم دوستم میگه من برات بیسکویت و دسراتو درست میکنم بعد یک چیزی بده اصلا دسر درست نکنم اخه من نه این که خودم دوست ندارم میگم درست نکنم
ایادانا منم نمیدونم چقدر باید رب بریزمو گوشتو ماکارانی ببین تو که مهمونات 15 نفرن بی خیال ماکارنی بشو
اهان راستی ماکارانی رو میشه صبح درست کرد شب زیرشو روشن کرد یا نه
من برنامم این بود روز قبلش برم خونه مامانم اونجا الویه رو درست بکنم و بندری رو هم بدم خواهرم درست بکنه و ماکارنی هم اون درست بکنه که میگه من ماکارانی رو ممکنه تر عظما بزنم درست نمیکنم بعد من تاحالا تعداد زیاد ماکارانی نپختم میترسم ......بزنم