حسابی سردر گمم لطفا کمکم کنید 35 نفر تا 40 نفر نهایت مهمون دارم بیشترشونم ادم بزرگ هستند و پر خور حالا نمیدونم چی غذا بزارم برای تولد پسرم خودم میگم ماکارانی و بندری الویه و کالباس شوهرم میگه نه اینا زشته البته خودم نظرم اینه که به جای کالباس مرغ بریون بزارم شوهرم میگه جوجه چینی و ماکارانی و الویه و کالباس یا زرشک پلو ویک چیز دیگه که خودم نمیدونم چی البته دست نهام هستمو خیلی فکر کنم سختم باشه همشونم مشروب میخورن برای بار نمیدونم چی بزارم خوراک لوبیا و سبزیجات بخارو پز با یک چیز دیگه که اون یک چیز دیگه نمیدونم چیه
نگار شوهر منم همین حرفو میزنه میگه هر چفدرم خرج کنی فایده نداره اخه ببین یک زرشک پلو خالی بده من میخوام براش باب اسفنجی بگیرم بیشترشم خانواده هستند بعد من میدونم اون شب کسی یک لیوان اب دست کسی نمیده جز خواهرممم
خودتم یه سالاد الویه بذار.یا کشک بادمجون.یا بورانی یا ماست و خیار یا سالاد میوه یا ماست و بادمجون(به نظر من چیزایی رو درست کن که بتونی از شب قبل اماده کنی بذاری تو یخچال که اون لحظه فقط از یخچال ببری سر سفره)
والا اینجوری که میبینم ترجیح میدم از بیرون بگیرم ولی یک مشکلی هست من میخواستم تو یک بار مصرف سرو بکنم که برنجو تو اون بشقابا نمیشه سرو کردم مجبورم ظرف بزارم اون وقت ..........پاره میشه با این همه ظرف که
نگار نه اخه مهمونام رو اصلا نمیتونم تو یک بار مصرف بهشون غذا بدم رو خواهرم فکر کردم ولی الان دارم فکر میکنم اگررررررر یککککککککککک بیلاخ بهم بگه چی اگر بگه برو باااااااا بچه چی
مامانم گفتش نکنا گفت تو اخرش میندازی گردن اینو و اونا