2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییی اصلا فکرشو میکنم دیونه میشم،عجب تحملی داشتین شما

اولش فوش دادم🤦😂بعد گفتم ع چرا دارم فوش میدم دختر گناهی نداره؛ مقصر نمزادم بودش؛ اگه بدونی ما چقدر خانواده من مخالف بودن اذیت شدیم فکر نمی کردم اینجوری شرمنده ام کنه🤦الآنم اون حالش خوب نیست خدا جایی حق نشسته 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
دختره ازش جدا شد؟

نمیدونم دختر همش میگفت منو انتخاب کرده🤦می‌گفت ما ی ماه با همیم در صورتی که ی هفته قهر بودم؛ داستان ما خیلی طولانی بود ؛ کاش برنمی گشتم بهش که این چیزا رو ببینم ! پسر الان جای خوبی نیست ؛ اما این که دختر رهاش کرده یا ن رو‌نمی دونم اینم بهت بگم بیو اسم من بود 🤦هنوز دختر گوشی رو جواب داد تصور کن

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
اولش فوش دادم🤦😂بعد گفتم ع چرا دارم فوش میدم دختر گناهی نداره؛ مقصر نمزادم بودش؛ اگه بدونی ما چقدر ...

اصلا دیگه نمیشه به کسی اعتماد کرد،تو اینستا طرف میاد التماس میکنه ک باهم اوکی شیم،از اونور بیو زده ک متاهله،ینی چی اخه

اگه برگرده برای ازدواج باهاش ازدواج میکنی؟

من قلبم شکست؛ 🤦زندگیم عمرم؛ اینا رو فاکتور بگیرم؛ می‌دونی از چی ناراحتم ؟از این که دختر بلند بلند بهم میخندید؛ 😂صدای شکستن غرورم قلبم ! چی بگم خواهر برام دعا کن دلم خیلی شکسته 😭

تو این یسال جدا بودین همو دیدین اصلا بهتون پیام داده بود؟شما چی

شمارشو پاک کردم بلاکش کردم یدونه پیامم ندادم بهش چون خیلی دلم شکست ولی اون از طریق رفیقاش پیام میفرستاد یا با اکانت فیک پیام میداد خودس ولی من جوابشو نمیدادم چون نمیخاستم دیگ برگردم از چشمم افتاده بود

اصلا دیگه نمیشه به کسی اعتماد کرد،تو اینستا طرف میاد التماس میکنه ک باهم اوکی شیم،از اونور بیو زده ک ...

من نمزادم بود خانواده در جریان بودن بهم خورد باز اوکی شدیم یواشکی ؛ که این اتفاق افتاد من بیمارستان بستری بودم 🤦دارو مصرف میکردم

شمارشو پاک کردم بلاکش کردم یدونه پیامم ندادم بهش چون خیلی دلم شکست ولی اون از طریق رفیقاش پیام میفرس ...

مگه چیکار کرد از چشمت افتاده بود 

بعد تو این یه سوال دعا میکردی برگرده؟