2777
2789
یکسال بعد؟ ربطش به چهل روز نادعلی چیهفک نکنم از اون باشه

نمیدونم شایدم به اون ربط نداسته باشه ولی من خوندم

البته چند روز قبل از برگشتنش رفتم حضرت معصومه حرم گفتم یا حضرت معصومه کمک کن فراموشش کنم برای همیشه

چند روز بعد زنگ زد بهم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من خبر ندارم

انشالله هرچی قسمت هرکی هست براش پیش بیاد و شماهم حاجت روا شی ،کاش خدا وقتی میدونه قسمت کسی نیستیم مهرشو ب دلمون نندازه🙃ممنون میشم دعام کنی🙏

دعام کنید✨️

من میخوامش حتی اگه با هزارتا دخترم بوده باشه دلم براش پر میکشه

درکت میکنم کاملا؛ ما دخترا احساسی هستیم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
خدا از کسایی ک خیانت میکنن نگذره😢

ی هفته نبود دعوا کرده بودیم🤦😂دختر مثلا می‌گفت ی ماه ما با همیم🤦خیلی دلم شکسته خیلی 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
تا حدی شدم میگم برم پیش دعا نویس

نرو بدتر گره میفته؛ من الان کاملا مطعان هستم باز برمیگرده ؛ حسم بهم میگه؛ نماز دعا سر موقع میخونم از خدا میخوام ی ازدواج خوب داشته باشم اونم برگرده فقط یه جمله بهش میگم؛ حلالش نمی کنم بهش میگم فقط دعا کن دختر دار نشی؛ چون دعا کردم خدا به این خانواده همه اش دختر بده .....؟