2777
2789
من نمزادم بود خانواده در جریان بودن بهم خورد باز اوکی شدیم یواشکی ؛ که این اتفاق افتاد من بیمارستان ...

اخه از طرفی هم شما مقصر بودین،که 2.3بار کات کردین باز برگشتین باهم،اون پسر دلش ب شما خوش بوده ک هرموقه برگرده هستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چیکار کرد از چشمت افتاده بود بعد تو این یه سوال دعا میکردی برگرده؟

نه این دعاهارو قبل اون یسال کردم ک بیاد بگیره ولی وقتی با دعوا گف ک نمیخواد ازدواح کنه جدا شدیم 

فک کن بعد سه سال رابطه در بیاد بگه من ازدواجی نیستما یوقت امیدوار نشی 

تو باشی از چشمت نمیوفته؟

اخه از طرفی هم شما مقصر بودین،که 2.3بار کات کردین باز برگشتین باهم،اون پسر دلش ب شما خوش بوده ک هرمو ...

کات از طرف من بودش؛ اون می‌گفت نباید میرفتی ؛.... اما ببین ی هفته کات بودیم؛ دختر می‌گفت ی ماه با هم اوکیم ؛ یعنی از قبل خیانت می‌کرده لو نرفته دختر داشت بهم میخندید اون سکوت بود ؛ سکوت اون و خنده دختر عذابم میداد 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
من می‌خوام خدا یه آدم خوب سر راهم قرار بده برام دعا کن ؛ اون تقاص کارش داره میده ؛ بعد دختر منو‌بلاک ...

خب منم قطعا دوسم نداشت که بهم خیانت کرد ولی خب من خیلی دوسش دارم میدونم تا آخر عمر دلم پیشش میمونه

آخه اون اولین آدم زندگیم بود همه حسامو با اون تجربه کردم

کات از طرف من بودش؛ اون می‌گفت نباید میرفتی ؛.... اما ببین ی هفته کات بودیم؛ دختر می‌گفت ی ماه با هم ...

وای خداااا🤦🏻‍♀️البته اینو هم بگم جدیدن همه پسرا دارن اینکارو میکنن دیگع فکر آخرش نیستن

من با خیانتم از چشمم نیافتاد اگه پیاماشو ببینی چی گفته🥲

پاک کن همرو رها کن بره

اگ قسمتت باشه حتما با التماس برمیگرده خودتو جلوش کوچیک نکن غرورتو بردار برو زمان بگذره خوب میشی دلت اروم میشه دردت کمرنگ میشه

تازه من خیانتشو فهمیدم میگفت برو به دختره بگو دروغ بوده🥺

کی به دختر بگه؟ تو؟

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست